Färdigfestat

Var på tjejfest i lördgas. Festen från helvetet! Festen som kunde ha kvittat! Till en början var det trevligt men nåt gick lite snett. Sen på natten åkte en av tjejerna hem och kräktes. Hon hade magsjuka i familjen och tyvärr drabbades även hon. Idag drabbades en annan av tjejerna och hon kräks just nu. Har själv mått illa till och från hela eftermiddagen. Har inbillat mig att det bara är för att jag är trött och har ätit dåligt. Trött efter sviterna av festen och trött efter öppningen imorse. Sen känner jag mig inte helt kurrant heller. Fryser, börjar få ont i kroppen. Mamma är sjuk så hon kan mycket väl ha smittat mig. Eller så går det över när jag får sova som jag snart ska göra!
 
Hade planerat en spontantur till Ullared i helgen och den vill jag inte missa. Men framförallt så vill jag inte spy. Eller ännu mer korrekt är att jag inte vill att mina små juveler ska kräkas. Fan, fan fan! Förutom illamående har dagen gått ut på att jobba, åka hem till man och barn och äta god mat och tårta eftersom Felix har namnsdag!
 
Så snälla ni håll tummarna för oss!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej rara du!
Hoppas att du inte blir sjuk..
Fast det är viktigt att lyssna till kroppen så sköt om dig
Kram och hoppas att vi syns imorgon.
Lotta

Svar: Tack Lotta! Du har så rätt så. Lyssnade på kroppen och gick och lade mig och dagen efter mådde jag fint igen! Ses imorgon!
mariia

2013-01-14 @ 21:58:01
URL: http://osterledochvastbris.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0