Gekås

Har haft en bra helg. I fredags blev jag hämtad på jobbet och sen åkte vi direkt till Mariestad. Hem till svärmor som bjöd på tacos och glass. Svågern var också där och åt med oss. Sen kramade vi barnen och åkte till Willys för att handla frukost. Åkte hem till lägenheten och såg på en film innan vi somnade.
 
På lördag gick vi upp tidigt och sen kom Jenny och Dennis och hämtade upp oss och vi åkte mot Ullared. Shoppade loss ett par timmar innan vi åkte hem igen. Hann med allt och scoutade igenom alla avdelningar. Handlade lite av varje. Barnkläder, lampa, kläder, presenter till Lukas, leksaker till barnen, ja allt möjligt och är nöjd med mina inköp. Var kul att ha med sig Kim för en gångs skull. Åkte hem och käkade längs vägen. Sen hem til lägenheten där vi såg en film och jag somnade på soffan i Kimpas knä.
 
Idag åkte vi och hämtade barnen sen förbi J & D på en fika. Sen hem och jag har plockat och fixat hela eftermiddagen/kvällen. Finns ju massvis att göra när man är hemma. Nu är det äntligen kväll och jag ska snart krypa ner framför Greys eller Dexter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0