Breaking up with god

Imorse åkte Kim och jobbade så för honom är vardagen här igen. Jag har en vecka kvar och sen börjar jag också. Alice kommer att börja fritids och sen om tre veckor börjar hon i förskoleklass. Då ska hon börja åka buss varje dag. Känns lite konstigt, men tiden flyger fram. När jag börjar jobba så har jag en hel del inskolningar, sen drar våran förskoleklass igång med massa nya barn och nya lokaler. Sen kommer vi att ha tre nya arbetskamrater i mitt hus med. Det är ganska många. Så det kommer nog att bli en spännande höst!
 
Men än är vi inte där, inte riktigt iaf. Idag är både Felix och Alice iväg och leker med en varsin kompis. Så jag sitter här hemma och njuter av Lukas som leker med lego och berättar allt om sina gubbar och byggen med mamma. Han är ren och skär glädje den ungen!
 
I lördags körde jag världens städ och tvättrace här hemma. Man har en del att ta tag i efter en veckas semester borta. Tvätthögen var inte liten kan jag tala om. Trots flera maskiner senare är jag fortfarande inte klar och nu är tvättmedlet slut. På kvällen var jag värd en liten fest och en sån blev det med. Åkte hem till Tina och vi tog ett glas vin och gick till Jacoks och åt en varsin sallad. Sen blev det mer vin och skratt och sång. Gick till Harrys sen. Det hade kunnat kvitta som alltid iaf enligt mig. Det var ungefär 300 grader därinne. Jag och Linda gav upp rätt fort och gick till torggrillen och köpte mat. Knallade hem och somnade runt tre, halvfyra och sov till 11.30 dagen efter. Kom inte ihåg sist jag sov så länge, men det är nog minst 12 år sen. Men så mådde jag riktigt bra igår och var hur pigg som helst. Orkade tom se ett avsnitt Dexter sen på kvällen. Den serien har tagit en oväntat vändning men är fortfarande riktigt bra.
 
Nu ska jag komma på nån lunch här hemma. Ikväll kommer brorsan och hans familj!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0