Inget nät

Midsommardagen idag. En helt okej dag om ni frågar mig. Det enda dåliga med den är att vårat Internet är borta. bredbandsbolaget hat problem och i värsta fall skulle det inte vara fixat före måndag. Ilandproblem, jag vet. Märkligt hur handikappad man blir ändå. Man gör det mesta via nätet idag.

Midsommarafton var bra. vi gjorde som vi brukade, åkte till svärfar i skogen. sillunch och grillat på kvällen. Smaskig tårta till efterrätt. p
På kvällen åkte vi hem och lade barnen. Sen såg vi på gökboet som vi haft hemma en hel evighet. Har hunnit få ihop sju krediter på lovefilm och nu ska de lägga ner. Synd! 20 kronor per film och då får man dem direkt i brevlådan.

Idag har barnen lekt med kompisar och vi har handlat inför Felix kalas imorgon. Jenny och Dennis tittade förbi på en fika. De fick två av våra vinbärsbuskar och vi planerade inför den kommande semestern. Jag får tre veckors semester. Blir allt som jag planerat så blir det några dagar i Göteborg och givetvis Liseberg. 80-årsfest i sthlm och en vecka på Öland. Ska även hinna med en konsert på Ullevi.

Nu ska jag leta upp nån gammal film att se om. Det står mellan det och att se vidare på lilla huset på prärien. inget Internet och ja jag erkänner: jag är lite patetisk!

Fortsatt trevlig midsommar på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0