Långledigt!

Upplever en fantastisk kväll. Hög musik i öronen och fyra dagars ledighet framför mig. Sen fick jag skatteåterbäringen idag, feels great!
 
Felix kom nyss hem från sin karate och hade klarat graderingen. Han hade fått höra att hans kata var den bästa katan en kille sett. Bästa av just nybörjarkatan så Felix var så stolt så när han kom hem. Jag med såklart!
 
Annars är det härliga tider. Kim började sitt nya jobb i måndags och jag har insett vilken tur han hade som fick det jobbet! Jag har kommit hem till nöjda barn som badat i poolen. Korta stunder då det fortfarande är så pass kallt i så man inte kan vara i längre stunder. Ska slänga i en termometer imorgon. Men gissar att det ligger runt 16 eller nåt. Är ju järnnätter just nu så det kan vara kallare än så med för den delen. Men det är ganska varmt om dagarna så det får vi njuta av!
 
Långhelgen är fortfarande rätt oplanerad men det känns skönt det med. Nåt hittar vi nog på. Ska vara hemma och njuta av barnen, det har jag sett fram emot! Jag måste köpa mig ett par nya hörlurar också då Lukas bitit sönder sladden och ljudet kommer och går. Annars konstererar jag bara att tiden flyger iväg. Skolavslutning om en dryg vecka. Vart tog det här läsåret vägen?
 
Det enda som känns så där är att vi inte får så mycket semester i år. Hade gärna varit ledig och hunnit med en massa. Men vi får helt enkelt utnyttja helgerna väl! Det ordnar sig.
 
Kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0