Lördag!

dag har jag städat huset, åkt och handlat och lagat mat till Kims familj och mamma som kom hit och firade Felix på kvällen. Felix har haft en kompis här hela dagen och nu har de precis lagt sig för att sova killarna. Svärmor hade köpt med sig en riktigt god tårta med hallonmousse i. Den var så god så jag ska ta en bit till framför Dexter om en stund.
 
Igår efter jobbet gick jag en sväng över fastingen med Elena sen köpte vi med kinamat hem. Kim och barnen hade varit i Karlstad på Ikea och shoppat en massa och sen hade de även köpt en ny cykel till Felix. Han fick välja och prova ut en själv.
 
Kim har även städat och dammsugit och skurat ur poolen idag och nu håller vi på och fyller den. Den har stått framme hela vintern och var i behov av en riktig rengöring. Känns fantastiskt skönt att det är sommar! Alice har tjatat och väntat på att det ska bli sommar. För det är ju första juni som räknas enligt henne. Förut har hon gått i sommarkläder året runt, speciellt nu på slutet. Nu när sommaren är här på riktigt så tror hon att hon kan gå ut i trosor och linne. Hon har bytt outfit hela sex gånger idag och jag håller på att bli tokig. Egentligen kan jag väl låta henne hållas och det gör jag oftast men det blir ju så rysligt mycket extra tvätt.
 
Annars är livet på topp men det är lite för mycket mygg för min smak. Sjukt mycket!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0