Måndag igen!

Helgen gick i ett rasande tempo i vanlig ordning. I lördags var vi iväg och firade svärmor! Hon bjöd på en god trerätters.
 
Igår rev kim ur allt ur Felix rum och jag pratade i telefonen mest hela dagen för att kunna boka en resa. Det gjorde jag oxå. Resan går till Sitges några mil utanför Barcelona. Bildsöker man på sitges hamnar man i himmelriket. Jag är ego nog och åker med två kompisar. Men det är å andra sidan bara en weekend. Det ska bli underbart! Och jo jag ska ta med familjen nästa gång!
 
Idag öppnade jag på jobbet och sen begav jag mig på föreläsning hela förmiddagen. Kommunen bjöd på fika och lunch. Kul att byta miljö lite och jag och mina härliga kollegor underhöll varandra i pauserna.
 
Slutade tidigt på jobbet och åkte hem till Mia och hälsade på henne och barnen. Kim kom och droppade av barnen medans han åkte och klippte sig. Sen köpte vi med pizza och sallad hem eftersom Felix skulle iväg på karaten en halvtimme senare.
 
En tråkig grej är att Emeli har fått vattkoppor. Så brorsan och familjen kan inte komma hem i Påsk som planerat. Mamma fyller också i påsk så det hade passat super. Men de får ställa in. Vi (till skillnad från många andra) har ingen lust att få skiten, sen kan de ju ändå inte komma hit om hon är sjuk. Känns riktigt trist. Vi har inte firat varken jul eller påsk med dem på två år. Nåt roligt är att de snart får en helt nybyggd lägenhet. Har fullt upp framöver men överväger skarpt att ta en helg i Götet. Inte mänskligt att träffa dem så här sällan! :(
 
Nu ska jag krypa ner i soffan brevid hun!
 
 
 
 
Bild: Hälsar på denna godingen och hans mamma
Lowe snart fyra månader
 

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jag kommer ihåg när Felix rum var rött! det har hänt mycket sen den tiden :-)

Det här med vattkopporna, har inte ni haft det?? fats jag förstår att de inte kan åka, men jag tänkte på att ni skev att ni inte hade lust att få det, men jag har för mig att lucas har haft det??+

Svar: Haha då kommer du ihåg fel! Felix rum har aldrig varit rött, däremot var det gröna väggar och golv när vi flyttade in. I Alice rum var gólvet däremot rött. Tror det är det du kommer ihåg.
Felix har haft vattkoppor ingen av de andra två.
mariia

2013-03-26 @ 07:42:54
Postat av: Jeanette

Oj kom jag ihåg så fel, var det möblerna som var röda i hans rum??
Ok jag hade för mig att Felix hade vattkopporna :-)

Svar: Han hade en röd fotölj en gång om det är den du menade? Och ja Felix hade vattkoppor precis innan Alice föddes. Glad Påsk på dig schnutta!
mariia

2013-03-27 @ 14:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0