Suck

Vissa dagar är lite bättre än andra, samtidigt som vissa är lite sämre. Den här dagen hamnar i facket för lite sämre dagar. Vaknade mitt i natten med jordens mensvärk. Stapplade mig upp för att ta smärtstillande. Trampar då och där i en stor kattspya. Inser sen att det är ca 14 grader varm (kallt) i huset.
 
Går upp och stressar iväg med barnen och det är riktigt snorkallt ute. Gör ingen storartad insats på jobbet heller och det stör mig. Är lite trött och ofokuserad. Sen har jag dragit på mig en lättare förkylning som gör mig lite matt. Imorgon ska jag gå till jobbet som en bättre människa! Försöker också med ett samtal med en arbetskollega men hon missförstår mig helt och säger en sak som får mig att reagera. Varför kan jag aldrig göra mig förstådd? Det jag vill ha sagt är iaf samma gamla visa. Jag vill att folk ska acceptera varandra bättre. Man ska inte ta skit men man behöver ändå inte gnälla på allt. Utan ta folk för dem de är och inte söka fel och brister och snacka skit till höger och vänster. Visst jag snackar också skit. Men jag köper folks olika sidor rätt bra med. Vi är olika och det måste man ha förståelse för. Har man bara en rak och ärlig kommunikation så kan det fungera ändå.
 
Kommer till förskolan för att hämta barnen. Klockan är nu halv sex och barnen har spenderat tio timmar på förskolan. Alice är arg och slår mig några gånger. Hinner inte ta en strid med henne eftersom de höll på att stänga. Men säger att hon inte kommer att få sitta framför min dator på kvällen. Kommer hem och slänger ihop lite mat eftersom  Felix ska till fritidsgården om en kvart. Går in på toan och grinar en stund. Kommer ut och Alice säger en massa elaka saker eftersom hon fortfarande är arg på mig. Går iväg och grinar ännu mer.
 
Lägger en hoper trötta ungar. Jag är lika trött jag, därav crybaby! Kim ringer, men jag lyckas nog få honom smått irriterad på mig och jag orkar inte berätta om min dag. Lägger på och grinar lite mer istället.
 
Jag vet att jag är en känslomässig berg och dalbana. Men jag har mens och jag är trött då blir jag sån här, så är det med det!
 
Imorgon är en annan och förhoppningsvis bättre dag!

Kommentarer
Postat av: Bea

Jag känner igen mig. Jag blir också så himla känslig när jag är trött och har mens. Gråter floder...

Håller med om det du skriver om att folk borde acceptera varandras olikheter. Men folk har väl väldigt svårt för att förstå andra. Var är empatin?
KRAM till dig <3

Svar: Skönt att höra att det inte bara är jag! Och visst är den synd att vi inte accepterar varandra bättre än vi gör! Ja mer empati skulle vara på sin plats!
Stor kram till dig!
mariia

2013-03-18 @ 23:12:13
URL: http://underneaththemoonlight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0