Ich bin nur etwas müde

Har kommit in i en ond cirkel här hemma. Jag är så förbannat trött! Jag sov middag under helgen och både igår och idag när jag kom hem så lade jag mig på sängen och vilade igen. Jag är trött och seg i huvudet mest hela tiden. Inte on top of my game! Snarare som gele i huvudet. Jag kommer hem och gnäller på att jag är trött. Tar mig igenom kvällen med hjälp av små delmål. Middagen är ett, disken efter ett annat, sen en lugn stund innan barnen ska läggas. Stackars Kim som får lyssna på hur trött jag är hela tiden. Men barnen har inget märkt för jag har ansträngt mig att vara en extra bra mamma. Men jag orkar inte riktigt, jag orkar knappt existera ibland känns det som. Visst jag lägger mig lite för sent på kvällarna det gör jag. Inte överdrivet sent men kanske lite för sent med tanke på yrket jag har. Jag vet att jag låter gnällig men det är inte kul.
 
Vet att jag själv kan vända på den här spiralen. Träna och gå ner i vikt skulle säkert hjälpa lite på traven. Men jag orkar inte ens tänka på det just nu.
 
På torsdag är det vårbazar på barnens förskola. Men jag kan inte gå! Vi har bokat in en föreläsning i Karlstad till nio på kvällen. I efterhand känns inte det som nån bra idé. Men det blir säkert bra bara man kommer dit.
 
I helgen kommer brorsan med familj hit igen. De fick en ny resa som plåster på såren för allt krångel sist. Vi har inte planerat nåt än men det lär bli umgänge helgen lång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0