När lyktorna tänds

Dåligt med uppdateringar här. Jag vet! Tiden finns inte riktigt. Känns som att det är fullt upp med att jobba heltid och ta hand om hem och barn (den lilla tiden jag spenderar i hemmet vill säga).
 
Men nu är det helg och idag softar vi mest. Fick barnvakt så vi kunde åka in och fylla på matförråden här hemma. Alice var på sista kontrollen på bvc igår. Jag tog min rast senare och följde med jag med. Hon var så duktig och sa inte flaska när hon fick sprutan. Alice kan man räkna med när det gäller. Hon var 118 cm lång och hade en perfekt vikt till det. Efteråt åkte jag tillbaka till jobbet och Kim tog med sig Alice och de åkte och köpte glass och solglasögon till henne.
 
Igår sov en kompis till Felix över här och de väckte mig tidigt imorse. Kim gick upp och kom tillbaka med Alice liggandes i famnen. Han berättade för mig att han hade hittat kärlek och sen blev det mys. Han snor alltid barnen på mornarna. En och en ska de komma och krypa ner hos honom. Och när jag var i Sitges hade han tagit med allihop på bio. Packat en varsin godispåse till dem och dagen efter tog han med dem och fiskade. Det är såna saker (och mycket annat) som får mig att återigen inse att jag fångade den bästa mannen man kan få! Aldrig sur och tvär, aldrig elak. Skulle aldrig vilja vara utan dig älskling!
 
Idag har vi som sagt tagit det soft. Alice vägrade äta frukost och fick snabbt hög feber. Reaktion på vaccinet som tur är och det lär vara över redan imorgon.
 
Imorgon ska jag städa, sen hoppas jag på lite mer action är så här. Varmt och gott är det ju iaf! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0