Tioåring i huset!

Igår var det en stor dag i våran familj! Våran stora kille fyllde 10 år. Jag kan inte fatta att han redan är tio. Jag kan heller inte fatta att jag har varit mamma i tio år. Ibland känns det helt crazy! Felix gör mig alltid så stolt. Han är en väldigt fin kille! Jag jobbade ganska sent igår och kom hem och stekte våfflor som han hade önskat, sen åt vi tårta och han fick öppna paket. Imorgon ska Kim ta med honom till Karlstad där han ska få välja en ny cykel.
 
I tisdags var vi på utvecklingssamtal för honom. Vi gick igenom hans nationella prov. På samtliga delar i både svenska och matematik så hade han sammanlagt två poäng ifrån. Så fullpott i svenskan och två poäng ifrån max på matten. Är såklart oerhört stolt över honom!
 
I helgen blir det kalas för Felix. Annars inget planerat. Skulle vilja hinna med en del i trädgården och komma ikapp med tvätten. Eller gör man någonsin det i en familj på fem? Kanske lika bra att lägga ner. Tvättar för fullt men hinner aldrig riktigt vika in det i garderoberna. Ilandsproblem jag vet!
 
Verkar som att sommaren är här, underbart!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria Blomqvist

De är så de är Maria.... Man kommer aldrig ikapp med tvätten när man är fem!!! :) hahah men va gör de.... ;) puss pårej!!!

Svar: Haha nej det är väl så. Håller med dig, vad gör det? Det är väl en värdslig sak :)
mariia

2013-06-06 @ 11:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0