Good times!

Trött! Haft kompetensutveckling på jobbet idag. Vi höll till på konstmuseet och det var en givande dag. Öppnade idag och igår jobbade vi till 19.30 så man blir seg. Sen åt vi en utelunch, mycket trevligt. För i mitt yrke har man ingen möjlighet till det annars.
 
Fick hem vinterkläder som jag beställt till Alice idag. Tyckte att byxorna var lite för små. Letade allt vad jag orkade på nätet men fanns inga i hennes storlek. Hon har dragit iväg så på längden. Så jag måste beställa 130 till henne nu. Som tur var så var Kimpa i Karlstad och han lyckades snappa åt sig sista paret i 130 på XXL. Det är en kostsam månad. Kläder till alla kids och oss själva, skor på det, julklappar och sen två kalas för Alice och sen att leva en vecka på Teneriffa. Pengarna rullar iväg om man säger så och jag behöver inte fundera på i vilka hål jag ska stoppa dem.
 
På tal om pengar så fick jag förlängt på mitt jobb igår. Hon jag jobbar för kommer tillbaka så jag får gå ner till 80%. Förutom att det innebär sämre lön så känns det ändå okej. 80 år nog en rätt bra sysselsättningsgrad när man har barn hemma.
 
Igår när vi åkte till jobbet så såg jag nåt i diket eller snarare ovanför diket. Det visade sig snart vara en stor död älg. Antagligen påkörd tidig morgon eller sen kväll. Stackarn!
 
Känner mig lite krasslig med. Ont i näsan, lite snorig och mör i kroppen. Alice är riktigt hes och klagar på halsont. Får väl se vad det blir av det hela. Skulle hoppas vi får hålla oss friska tills vi ska åka.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0