Update

Är rätt usel på att skriva här. Men dagarna bara far fram som ni vet.
 
Sen sist: I lördags åkte vi först hem till svärfar och åt tacos med alla Kims syskon. Sen när vi var mätta och belåtna så åkte vi vidare till svärmor och åt middag. God mat och umgänge och jag slapp laga mat på hela dagen. Kan knappast bli bättre!
 
I veckan har det varit lugnt. Vi har jobbat och hämtat och lämnat barn. Imorse tog jag med Alice på inskrivning hos hennes skolsköterska. Hon hade vuxit en del och var nu 122 cm lång. Sen följde jag med till hennes skolgård och väntade med henne tills klockan ringde in. Det får jag aldrig göra annars eftersom hon åker buss till skolan. Så det var lite extra mysigt!
 
Idag var det stressigt så Kim köpte med kinamat. Den slängde han i sig innan han körde Felix till karaten. Sen har jag duschat barn och försökt styra upp en lekdejt med en ny kompis till Alice. En tjej i klassen och hon har funnit varandra. Kul!
 
Har även börjat kolla på Bron och från att ha sett första avsnittet i fredagskväll så hade jag på söndagkväll sett alla tio avsnitten i första säsongen. Gillar den verkligen, speciellt danska Mads!
 
Ska börja använda kameran igen. Tar aldrig kort nu för tiden. Får bli bättre på det!
 
Puss!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hon är lång eran Alice va!?
Har en lång tös här hemma.
Och rejäl! ;) mätte henne här om dagen och någonstans 109 cm är hon och väger stadiga 21,5-22 kg.

Hur mår ni annars vännen?
Såg att det nalkas resa, härligt! :)
Massa kramar till hela familjen

Svar: Hej! Ja hon är ganska lång. Ja Tove är lång hon med :) Hon har ju att brås på! Lukas är också ganska stor för sin ålder.
Annars är det fint! Ja vi ska ut och resa snart, ska bli gott! Hur mår ni? Magen växer så det knakar förstår jag! Kul med en tredje!! Kram tillbaks!
mariia

2013-11-06 @ 19:56:26
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0