Helg igen

Nu är det helg igen och det känns riktigt skönt! Efter jobbet idag så slängde vi oss in på Maxi (bland resten av Krilleborna). Köpte en varsin plocksallad och billiga ostbågar. Åkte och hämtade kidsen och sen hem och hade mys! Skulle sett Madagaskar 3 men den var på engelska så jag slängde på en gammal klassiker (Pongo och de 101 dalmatinerna). Satt brevid de små och höll på att somna.
 
Veckan har även bjudit på vab då Felix varit sjuk. Han klarar sig själv hemma om han inte är för sjuk men jag åkte hem för att laga lunch åt honom och sen dagen efter var jag hemma hela dagen. Han blev friskt riktigt fort men nu verkar det ha börjat på lillebror. Han är riktigt snorig och jag tror att han börjar få ögoninflammation med. Det var ganska segt att vabba och jag vill inte bli arbetslös anytime soon. Just det här med att vara hemma och skrota är inte riktigt min grej!
 
Så idag kändes det inte riktigt som fredag, men helgen är alltid välkomen! Har inga planer än så länge. Får se hur Lukas mår. Något ska vi nog hitta på.
 
Det enda jag tänker på just nu är resor. Kollar dagarna i ända och skulle mer än gärna dra iväg ett par dagar och lapa lite sol. Kylan kommer att vara sjukt länge nu!
 
Har världens bästa mamma! Det var inget nytt förvisso men ändå. Idag satte hon in pengar på mitt konto helt utan anledning. Femsiffrigt belopp! Hon är bäst!
 
Nu ska jag krypa ner framför en bra serie. Ha en härlig helg alla fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0