Höst i Göteborg!

Nyss hemkommen från en superbra helg nere i Göteborg! Men vi börjar med fredagen. Den var rent vidrig! Var så trött (antar jag). Gick runt och mådde pyton hela dagen. Mådde fruktansvärt illa hela dagen och orkade inte mycket. Försökte äta lunch men fick bara i mig en knäckemacka. Men jag stod ut hela dagen faktiskt. Kim hämtade mig och på vägen hem grinade jag och trodde att jag skulle spy. Enbart utmattning som då och då kommer ifatt mig.
 
Kom hem och hämtade barn och packade och drog iväg. Middagen på donken i Mariestad i sällskap av svärmor och svåger. Jag mådde bra hela vägen ner. Kom fram till Gbg runt halvtio. Smög in och bäddade upp och lade oss och sov. Dagen efter åkte vi in till staden och gick på Disneyteater på Skandinavium. Barnen gillade den men jag tyckte mest den var hetsig och tråkig. Men det var ju för barnen. Sen tog vi en promenad till Göteborgs wok. Där intog vi stor buffé med massvis av mat. Thai, vanlig och mongolisk buffé samt efterrätter. Åt och njöt. Sen en promenad längs vägen innan vi åkte hem. Hem till godis och film.
 
Imorse packade vi ihop och begav oss till Liseberg. Vädret var skit, det regnade hela tiden. Men hellre dåligt väder och tomt i parken än tvärtom. Barnen var nöjda och vi åkte en hel del. En riktigt bra familjedag. De minsta älskade sagoslottet bäst och Felix Balder och flumride. Håller med sistnämnda. De är sjukt bra!
 
Är glad att Magnus fått större lägenhet. Var inga problem alls att bo hos dem. Gick hur bra som helst och vi hade gott om plats. Deras nya soffa var sjukt stor. Nu blir det lättare att åka ner när man slipper boka boende varje gång.
 
Nu ska jag krypa ner. Öppnar imorgon. Öppnar tre ggr denna vecka och det brukar ta musten ur en. Hoppas ni också haft en bra helg!
 
 
 
4 barn i en garderob
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0