Naken

Idag har det varit full upp. Åkte från jobbet för att gå på möte på Alice fritids. Möte med specialpedagog och familjecoach och tre pedagoger. Men det var ett bra möte och jag var ärlig och vi hade en fin diskussion. Sen stressade vi vidare till Vasallen för att ha ett utvecklingssamtal med Felix. Hans fröken öste beröm över honom (som vanligt). Hon gjorde honom glad och sa att han kommer att vara en sån kille som får väldigt höga betyg. Men det är riktigt struligt i klassen. Det har det varit hela tiden så det var inget nytt för oss. Men hon verkade redigt trött på det. Får se hur länge hon står ut! När vi sitter därinne ringer Alice fröken och berättar om en händelse i skolan. Så nu har det börjat där med.
 
På tal om börjat. Vi har världens finaste dotter men hon får såna vansinnesutbrott ibland så man kan bli mörkrädd. När hon är i ett utbrott så är hon som låst och det är omöjligt att ta ner henne. Hon blir utåtagerande och det händer en del saker. Vi jobbar med detta men vi vet inte riktigt hur vi ska göra. Däremellan är hon fantastisk, mogen och klok. Hennes pedagoger vet inte heller hur de ska göra så därför hade vi ett möte idag. Och jag är imponerad av familjecoachen som var med. Jag skäms inte över detta utan är bara glad att vi försöker att hjälpa Alice att hantera hennes ilska. Vi ska göra allt vi kan! Grejen är att jag själv har en del problem med ilska trot eller ej. Så jag känner igen mig i Alice och det är jobbigt att se av mina dåliga sidor i henne.
 
När vi kom låg hem låg hon på soffan och sov helt utslagen stackarn! Så vi lade båda små och sen åt vi en varsin plocksallad från Maxi. Supergott faktiskt!
 
I helgen var jag ensam då Kim var borta hela dagarna. Men i söndags åkte vi hem till Alexandra och hängde där hela dagen. Vi åt lunch och fikade och lekte hela dagen. Underbart!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0