Ännu en vecka....

Nu har det gått ännu en vecka. Inget internet hemma, business as usual med andra ord. Förra helgen var härlig. Vabbade hela förra veckan. På lördagen åkte vi till huset. Gick och lekte på Lukas nya förskola, lunch på Jakobs och flera timmar i den härliga skogen ovanför oss. Barnen älskar den! Jeanette, mika och Freddie kom över och kikade. På kvällen såg vi på the hobbit två.

På söndagen åkte vi förbi huset en sväng igen. Den här gången kom Linda och ville förbi. Sen åkte vi till Karlstad och köpte skor till barnen, samt tapeter till trapprummet. Har även köpt färg till trappan som är slipad, fogad, spacklad och klar att målas. Avslutade trippen med en hos lunch samt en varsin glass. 

Jag älskar vårat nya hus! Det växer hela tiden. Det kommer att bli så jävla bra när det är klart. Nu är nya planen att göra kök på annat sätt. I både matrummet och in i ena delen av vardagsrummet. Så får man ett riktigt stort kök där man får plats med ett riktigt stort bord och ändå blir det gott om plats i v-rummet. På altanen får man plats med både matgrupp samt en myshörna. Jag sägert, det blir great!

Har nya arbetsuppgifter på jobbet i två dagar och det känns kul. Imorgon är det disco på Alice skola eller snarare i hennes klass. Blir ett jäkla pusslande då Kim och Lukas ska på påskmiddag hos svärfar och jag jobbar sent. Felix ska med oss så det ska lösas. Alice ska träna inför en tävling på discot med en kompis. Så kompisens mamma är så snäll så hon åker till Bäckhammar och hämtar Alice här och kör henne till dem. Vilken fin människa! 

Efter en massa flackande fram och tillbaka så åker vi nog till Götet över påsken. Vi kör en kompromiss där Kim stannar en natt för att åka och jobba i huset medans vi andra stannar längre och åker tåg hem. Emmy fyller två till veckan med så det passar bra. Men vi har inte kommit iväg än så vi får väl se hur det blir. 

Nu ska jag röja i köket och duscha barn.







Hade avtackning för Lotta på jobbet. Hon gör sin sista dag imorgon. Oj vad jag kommer att sakna henne <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0