Online

JAG HAR BREDBAND! Lyckokänslan som infinner sig. För mig betyder internet jävligt mycket! Ja jag kan surfa i mobilen men det är inte samma känsla. Det ska ske via datorn och mina trumhinnor ska blöda för att jag lyssnar på musik på för hög volym! Så ska det vara så det så! Igår ringde det en tjomme från BBB och sa att de nog äntligen (efter fyra månader) listat ut vad felet var. Nu var det fler i Kristinehamn som var drabbade och de trodde det berodde på för gamla delar i stationerna. Teknikerna skulle jobba under helgen om det behövdes och nu är vi i hamn. 15 Mbit, har inte skett sen i januari. SWEET!
 
I helgen var vi ju i GBG som jag skrivit om. På söndagen så tog vi spårvagnen ut till Saltholmen och sen båt ut till Vrångö. Vi åt glass och medhavd massäck och barnen badade mer eller mindre. Helt underbart! På måndagen chillade vi sen åkte vi ner till en lekpark i Olskroken och hängde tills det var dags för tåget att gå.
 
Lukas är en prickig korv och Kim har vabbat hela veckan och jag har jobbat. Idag gick jag till huset efter jobbet. Kim var där och lastade av lite grejer och numera bor båten där. Sen åkte vi till Maxi och köpte med oss Kinamat hem.
 
Har även varit på ljusparty hos Charlie i veckan och innan det så åt jag middag med Jeanette och Mika. Imorgon ska Alice på ridkalas i fyra timmar och Kim ska jobba i huset. Har fixat barnvakt till söndag så då ska jag med och jobba jag med. Inte ofta den här könan utför renoveringsarbete men då ska det ske.
 
Klantig som jag är så har jag ramlat två ggr på två dagar. Ena gången halkade jag i vatten och andra gången trampade jag snett på en pinne, haha ja jag vet det är skamligt! Annars är det lugnt på de flesta fronter. Börjar dra ihop sig för flytt med allt vad det innebär. Igår knackade ett äldre norskt par på våran dörr och ville komma in och kika. Så Kim bjöd in dem på en visning. Lite kul och spontant så där.
 
Min orkideébebis har fått två blommor. Jag är mycket stolt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0