Juldagarna

Idag åkte brorsan och tjejerna hem. De sov här i fem nätter så det är minst sagt lite tomt här hemma. Nu ska vi försöka att åka hem till dem i April när Emmy fyller 3 år. Det ser vi fram emot! Hur som haver så har vi umgåtts och haft det härligt tillsammans.
 
På juldagen åkte vi hem till svärfar och myste till det med dem. I fredags tog vi en promenad till Jakobs och käkade. Sen gick vi förbi sannaparken där barnen lekte av sig en stund men en ganska kort stund eftersom det var så kallt. Gick förbi trumpan och köpte fredagsgottis till barnen. Igår åkte vi till Lek och luft efter frukosten och sen avslutade vi med en lunch på kinan. En arbetskamrat till kim kom hit och installerade våran varmvattenberedare igår. Den här kylan gör så att pannan inte riktigt orkar med känns det som. Igår var det 17 grader här och ja det var inte skönt och att få varmvatten till en dusch är inte att tänka på. Men nu finns det vatten så vi till och med kan börja använda vårat badkar. Något som jag sett fram emot! Kim åkte och köpte 20 liter diesel som han eldade upp pannan med. Vi funderar på att köpa en kubik villaolja som vi kan använda oss av i vinter. Sen vet man ju inte hur länge det är kallt heller för den delen. Dyra elräkningar lär det bli hur som haver.
 
Idag runt lunch så åkte som sagt brorsan hem. Vi åkte ner till Mariestad och firade Dennis som fyllde år. När vi kom hem åt vi middag på ett askallt Mc Donalds.
 
Imorgon jobbar kim igen så är ha ledig efter nyår igen. Vet inte riktigt vad jag och kidsen ska hitta på riktigt men nåt blir det nog annars är vi bara hemma och myser det funkar det med.
 
God fortsättning på er!
 
 
 

Julen 2014

Vilken fantastisk jul det har varit, fuckin´awesome om ni frågar mig. För det första är brorsan här och firar jul med oss för första gången på fyra år. Sen berättar Kims mamma att vi ska åka utomlands tillsammans allihop i mars. Hon fyller 60 år och vi har pratat lite om detta och nu har hon beslutat det. Jag har vart på vippen att boka själv men har avvaktat lite. Nu får vi åka tillsammans allihop, känns helt underbart faktiskt! Sen fick jag en bärbar dator av Kim i julklapp. Jag blev helt stum! Han är den finaste som finns! Sen hände en annan sak som också gör att jag går på små moln. Jag älskar livet!!
 
Barnen blev otroligt bortskämda kan jag säga. Nu har de inget att önska sig mer och man skäms nästan med tanke på att folk svälter. Tur att det bara är jul en gång om året, Barnen fick äntligen en efterlängtad surfplatta av mormor. Ja hela dagen var riktigt lyckad. Kvällen slutade med att vi körde Tina till Karlskoga, en mysig tripp och den avslutades med kvällsmat på Statoil.
 
Imorgon åker vi till svärfar som inte kunde närvara ikväll. Sen ska vi mysa med familjen och bara njuta närmaste dagarna.
 
Hoppas ni hade en riktigt God jul!
 
 

God jul!

Nu har jag jullov på riktigt! Jobbade igår och nu är jag ledig tills nästa fredag då jag gör en dag för att sen vara ledig till den sjunde. Underbart!
 
I helgen blev Kim sjuk men tack vare värktabletter så kunde vi pallra oss iväg till Karlstad och se på The hobbit. Innan det så åt vi mat på restaurang. Ringde in svärmor som barnvakt och passade på att ha det gott. På söndagen påbörjade vi projekt röja brötrummet. Äntligen känns det som att vi får tummen ur! Ni som varit här vet ju hur jäkligt det har sett ut. Allt har liksom hamnat därinne. Nu är det mesta slängt och en del hamnade på vinden och en del skänkte vi bort. Nu är det tomt och jag tror knappt det är sant. Nu ska vi bara renovera det så kan Felix flytta in sen. Har även tagit tag i det där med förvaring i hallen så det finns hopp för dessa hopplösa själar med tydligen.
 
När det väl var tomt så blåste vi upp stora dubbelmadrassen och ställde in där. För nu ikväll så kom brorsan och hans två döttrar hit. De ska fira jul här och stannar några dagar. Pads mamma är sjuk så hon var tvungen att åka hem till Thailand över jul. Så då passar det bra att de är här så vi kan rå om dem ett tag.
 
Idag har vi röjt och städat här hemma. Igår åkte vi och panikköpte en gran. Fanns ingen i stan så vi fick åka till Karlstad när jag slutat jobba. Hittade en fin utanför Ikea, ingen Kungsgran dock men en väldigt tät och tjock en. Så den hann vi klä ikväll med. Innan det så handlade vi julmat och sen köpte vi med os pizza hem.
 
Nu är vi nästan klara inför morgondagen. Har två klappar kvar att slå in. Sen ska vi givetvis ställa iordning det sista och röja imorgon. Vi blir 14 personer här hemma imorgon så det blir lite trångt men det ska bli himla mysigt!
 
God jul på er!!
 

 

Taket är klart med. De tog bort ställningen igår. Det är stor skillnad. Speciellt från röda masonitskivor och inga fönsterfoder till som den ser ut nu. Sen ska vi måla garaget och balkongen i samma gråa färg till våren är tanken.
 
 

Jullov!

Snart är det jullov och det är ruskigt efterlängtat! När jag kom hem idag så slängde jag jackan på golvet och slängde mig på soffan en kvart. Var trött och dränerad på energi. Kändes som att jag inte skulle orka ta ett steg till. Nu känns det okej igen. Har varit en tuff vecka på jobbet. Det märks på barnen att de behöver jullov om man säger så. Men ändå vilket fantastiskt jobb jag har ändå! Älskar det! Och jag är på en otroligt bra arbetsplats. Jag trivs bättre hela tiden. Alla är verkligen fina människor och barnen är underbara! Idag var det skolavslutning och jag fällde en och annan tår. Bara jag pratar om det så kommer tårarna. Vilka fantastiska ungar och som de sjöng. Hade en sexåring som sjöng solo, underbart! Sen tackade vi av Johan som slutar i veckan. Kommer sakna honom, han är en otroligt bra kille!
 
Har pratat sönder Linda nu ikväll med. Hon är världens finaste och hon orkar fortfarande lyssna på min skit! <3
 
I veckan hade Felix klass klassfest och jag var där och ställde iordning och vaktade dem. Men de hade fixat mycket själv. Lekar, låtlistor och annat. Härliga ungar! De blir stora fort. På söndagen var vi på kalas hos Elton som fyllt fem år. Vi har hunnit gratta Tina som fyllt år. Haft antalet möten på jobbet. Felix har varit sjuk och nu är Kim sjuk och ja ni vet ju hur en karl mår när han är sjuk.
 
Jag är inte helt julledig än. Jobbar på måndag. Sen jobbar jag även på Södermalm den 2:a. Men annars är jag ledig mycket nu och det känns fantastiskt! Ska försöka hinna träffa nära och kära. Ska även hinna ikapp här hemma. Ska ta tag i brötrummet bla. Taket är klart och idag fick vi takfönstret insatt. Nu saknas bara plåt och stuprännor som kommer upp på måndag. Men mest vlir det kvalitetstid med familjen <3
 
Puss på er!
 
 
 

Sjuårskalas och annat

Har några minuter över. Ska snart se Big brotherfinalen. Slutade att se bb för längesen. Men finalen kan ju vara kul att se!
 
Sen sist: Hade svärfamiljen här på första adventsfika. Kim har målat som en galning till brädorna till taket. Han har hållit på varje kväll till tio eller så. Jag har varit ute och käkat med mina gamla kollegor på Södermalm. Det var en riktigt härlig kväll som vi snart kör en repris på! Har varit på julfest med jobbet i Arenan. Trevligare än jag kunnat ana men vi åkte hem tidigt. Har varit på julbord nere på Norrqvarn med svärfamiljen. Riktigt bra vegetarisk mat i år och underbara efterrätter.
 
Sen har våran Alice fyllt sju år! vi hade kalas för släkten och hon fick en massa fina och bra saker och massa av det hon önskat sig. Så hon var lycklig! Felix har graderat sig i karaten och har numera grönt bälte!
 
Igår var jag trött och seg, har varit det ett par dagar (behöver jullov som alla andra). Åkte hem och somnade på soffan och glömde bort ett möte jag hade på jobbet. Så kan det gå. Idag har jag bakat tre satser chokladbollar till Felix klassfest som är imorgon. Jag sa ja till det samt att vakta dem en stund imorgon under festen. Ibland är man "dum" men jag gillar att ställa upp!
 
Takkupan är snart klar och det blev en jäkla skillnad. Kommer att bli en riktigt uppiffning på det här huset. Visar bilder sen när det är klart.
 
Kram på er som fortfarande tittar in här!
 
 

RSS 2.0