I´m friends with the monsters that´s under my bed

Onsdag, en dag närmare helgen! Jag behöver helg, jag är helt slut! Fucking exhausted! Det är sanslöst faktiskt och jag förstår ibland inte hur jag ska överleva våren! Det här tar livet av mig!
 
Mina barn har iaf fått ledigt ett par dagar. Kim var ledig i måndags sen har han vabbat för Lukas i två dagar. Felix har också varit hemma och varit sjuk. Lukas har varit feberfri men inte ätit på en vecka och varit tröttare än vanligt. Så han behövde några dagars lugn och ro. Imorgon blir det fullt ös igen men bara i 1,5 dagar sen är det helg.
 
På tal om helgen så är det kalas för hela slanten! Våran tjenko fyller fyra år och det ska firas med pompa och ståt! Vi kommer att ta med familjen in till stan och visa nya huset för alla nyfikna. Sen äter vi alla lunch ute innan vi avslutar med tårta hemma hos oss. Lukas ska såklart få sina paket redan på morgonen. Det som står högst på önskelistan är en spindelmannendräkt! Älskade unge!
 
Kim har jobbat stenhårt här hemma i ett par dagar. Han har spacklat och slipat i köket och gjutit i hallen, samt spacklat där med och ringt och fixat fiber och fixat i halva huset. Vi höll ju på med diverse renoveringar och måste fixa till allt sånt innan vi säljer. Mäklaren kommer om två veckor. Och nästa vecka ska Kim opereras och efteråt måste han ta det lugnt.
 
I söndags åkte vi in till stan när Kimpa slutade och mötte upp honom på bion. Såg på Frost som faktiskt var riktigt bra! Avslutade kvällen på Burger King (med barn som grinade halv ihjäl sig).
 
Lyssnar på Em och försöker varva ner och tanka energi. Sen blir det breaking bad i soffan brevid världens finaste, tanka, tanka, tanka!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0