Helgen

I helgen har vi äntligen fått träffa nytillskottet! Åkte dit med en massa pojkkläder, och nya såklart samt en del annat från våra barn. Är ju bra om det kommer till användning. Han var såklart jättesöt och liten! Tog med oss semlor med som vi smaskade i oss. Jättekul med ett till barn i släkten, speciellt när vi själva gjort vårt på den fronten!
 
Sen åkte vi till Kims mamma. Hon bjöd på lamm, rotfruktsgratäng och god sallad med god egengjord dressing. Till efterrätt smaskade vi, glass, ananas, chokladsås, maränger, grädde och fräst cocos. Hon är fantastisk duktig på att laga mat min svärmor. Och varje middag hos henne är en fröjd! Hon hade köpt en rosa snowracer till barnen samt två lekhjälmar. Så snäll ät hon också ;)
 
 Idag åkte vi hem till mamma och åt mat. Potatisgratäng och oxfilé och marrängswisch till efterrätt. Sen har vi röjt här hemma hela dagen. På tisdag kommer en mäklare hit för att värdera vårat hus. Vi har hittat ett annat hus som vi vill köpa. Och hela den här veckan har typ handlat om det. Jag har ringt banker varje dag. Vi har fått lånelöfte från fem banker typ. Men det flesta vill att vi säljer vårat hus först. Vi kan buda på det vi vill ha och i stort sett göra klart affären men innan de släpper pengarna till nya huset så vill de ha ett köpekontrakt på vårat. Vi tycker att det är lite löjligt då vi själva anser att vi har råd med två hus den tid det tar att sälja vårat (om det inte tar flera år). Men de flesta banker verkar ha det här som regel. Men det måste ju finnas sätt att komma förbi det här känner jag. Grejen är den att vi har 100 000 kvar i lån på vårat nuvarande hus. Det är liksom en piss i havet känns det som. Finns ju folk med mer i billån. Nu funderar vi på om vi ska betala in hela lånet på en gång och se om det går bättre. Men vi har ju fortfarande dubbla boendekostnader så det spelar säkert ingen roll. Men jag ger inte upp förens det är helt kört. Men just nu ser det väl lite halvmörkt ut kan man säga. Vi sitter lite i en rävsax kan man säga. Vi får se vart det hela slutar!
 
Har fått min Iphone5s också och är väl sådär imponerad! Först fungerade den bra. Men idag började den krångla med apparna. De fanns först sen försvann de och vi hade installerat dem men de gick inte att finna eller öppna eller ladda ner igen eftersom de redan fanns. Mycket märkligt och Kim har hållit på hela dagen. Han sa från början att jag skulle få fixa allt till den själv men idag har han ägnat all sin tid åt den. Han är bäst min man och jag blir dagligen påmind om att jag valde rätt för 17 år sen. Till sist gick det genom att han synkade den genom min dator med Itunes eller nåt vad vet jag. Har ju kört med android hela tiden och varit riktigt nöjd. Men den är snygg och skärmen är grym! Får väl se om vi kommer överens framöver.
 
Nu blir det Breaking bad här hemma. Imorgon är årets första långdag 7.30-19.30, yeay! Fast jag älskar att jobba så jag ska inte klaga!
 
Jag fick ju quorn istället för lamm.
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Ååå vad jag håller tummarna för att det löser sig!!!

Svar: Åh tack vad du är snäll! Vi kan behöva en tumme eller två känns det som!
mariia

2014-01-21 @ 01:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0