Weak as I am

I slutet på förra veckan så vabbade jag i två dagar och sen hade vi en helg hemma. Hela familjen var hemma hela tiden och den enda gången vi lämnade huset var på fredag fm när vi åkte till Maxi och handlade. Annars var vi bara hemma, tillsammans! Magsjukan låg latent men det bekymrade mig inte en enda gång. Det var bara så härligt att vara hemma. Jag lagade en massa god mat som vi åt tillsammans och barnen lekte och jag städade, tvättade och latade mig med en bra serie bortemellan. Eftersom vi numera har ett hus med tre våningsplan så sprider alla ut sig och man får vara ifred fast man samtidigt är tillsammans. Kanske låter knäppt med tanke på att jag skrev att det var så skönt att vara tillsammans. Men man stör inte varandra om man inte vill menar jag och alla får större plats. Helgen gav mig massa positiv energi och den var underbar rakt igenom. Skulle vilja isolera mig med den här fina familjen i ett par veckor. Dom får mig att må så bra!
 
I fredags hade vi även en massa hantverkare här. De kollade taket, för nu regnar det in som bara den. Kim kan inte göra det själv. Han har inte tid och taket är förjävla brant hela enkelt! Ett företag ville även byta ut takfönstret på toan alternativt ta bort det. Vi ska få kostnadsförslag och de skulle ändra om sina kunder eftersom vårat är akut. Senast till jul trodde de att det skulle vara klart. Hade även företag här som kollade på att byta värmesystem. Fick första offerten idag. Vi tänkte först luft/vattenpump men det lutar åt bergvärme, Det skulle bara kosta ca 20 000 mer och då är det inget att tveka på. Taket kommer nog att kosta nåt liknande, men vad gör man? Dessutom så är bilen kaputt. Så nu har vi lånat en just för att slippa ännu en utgift just nu. Har kollat lite bilar men vet inte riktigt vad vi vill ha och då var det här en bra lösning. Tur att vi har en svärfar med 6 bilar på lager.
 
Igår ramlade jag dessutom på jobbet. Eller snarare halkade i leran och fick lera från foten upp på ryggen. Fick nästan inte sitta i bussen på vägen hem. Fick sitta på min egen jacka. Kände mig lite kränkt men valde att skratta åt eländet! Kom hem till ett hus med kattskit högt och lågt. Barnen hade i all välmening sprayat doftspray på katten som hade skit i hela rumpan. Var bara att duscha katten och tvätta alla sängkläder och sanera huset.
 
Imorse vaknade jag med huvudvärk och jag tog mig faktiskt inte iväg till jobbet. Jag får numera alltid motivera mig att gå iväg. Vet inte varför. Jag vill helst bara dra ihop mig i min egen kokong och bara vara ifred. Bara vara utan krav och måsten. Det är inte likt mig och jag gillar det inte. Jag är ingen svag människa! Jag kör bara på annars. Men just nu är det svårt, det funkar inte alltid. Hoppas verkligen att det här stadiet i mitt liv går över snabbt.
 
En annan rolig sak är att jag fått kontakt med en gammal barndomskompis igen. Vi var nära vänner men så när vi var 17 så sa hon plötsligt upp kontakten med hela tjejgänget. Det var en stor sorg för oss alla. Sen dess har vi hörts typ 1-2 ggr på telefon och det var för typ 13 år sen. Nu flyttade hon tillbaka till Krille för ett år sen. Och ikväll ringde hon. Det är som hon själv sa, det känns både som ett helt liv sen och som nyss man pratade med henne. Det var riktigt roligt! Vi har bestämt att vi ska ses framöver och hade en planerad träff på lördag men den var hon tvungen att ställa in. Men vi skulle styra upp nåt annat! Sånt här är härligt! Jag saknar alla mina vänner just nu känner jag <3. Jag har dem bästa!
 
Var på utvecklingssamtal med Alice igår och blev väldigt stolt. Hon har verkligen blommat ut min lilla tjej!
 
Nu ska jag krypa i säng för imorgon ska jag jobba så är det!
 
Hösten är vacker!
 

Vab

Är sjukt trött och seg i kroppen men det skriver jag ju jämt. Har en tuff uppgift på jobbet så mycket kan jag säga. Har ju tystnadsplikt men det är ingen walk in the park just nu. Sopade ihop mig själv och åkte hem och hämtade barnen som jag tog med ner på marknaden. Gick mest runt och köpte nougat och en varsin munk till barnen. Nu på kvällen så kom Alice upp ur sängen och kräktes massvis. Vi lade madrasser på vårat golv så hon fick sova inne hos oss. Ifall hon skulle behöva hjälp med att tömma hinken och för att slippa störa lillebrors sömn. Men natten var lugn. Idag är hon sliten och lite trött. (detta skrev jag alltså igår)
 
Idag är jag hemma och vabbar och det är rätt soft faktiskt. Magsjukan suger ju men jag kanske hinner ifatt här hemma litegrann. Om jag inte latar mig för mycket vill säga. Risken finns!
 
I helgen som var så åkte vi till brorsan nere i Göteborg. Vi kom fram sent på fredagskväll och barnen lekte lite innan alla gick och lade sig. På lördagen åkte vi ner och hälsade på min faster i hennes torp. Sen åkte vi till stallet och barnen fick gå ner i hagen och hämta hennes två islandshästar Lettir och Skinfaxi. Sen fick de rykta dem och göra iordning dem och sen begav de sig ut på en ridtur. När de kom tillbaka avslutade vi dagen med en ordentlig stallfika. Det var riktigt härligt och barnen var överlyckliga. Iaf Felix och Alice. Lukas var inte så imponerad av hästarna. På eftermiddagen åkte vi och köpte pizza och åt hos brorsan. Sen tog vi en promenad över berget till en nybyggd lekpark där vi dagen till ära åt en varsin kanelbulle. På kvällen fick barnen lördagsgodis medans vi satt och pratade. På söndagen åkte vi till ett lek och busland där de små kunde röja loss. Sen avslutade vi våran vistelse med att äta på en turkisk restaurang och maten smakade riktigt bra! Hälsade på svägerskan på vägen hem och fick köpa deras Playstation så nu är barnen nöjda. Det får som tur är bo i källaren så länge.
 
Var på utvecklingssamtal med Felix i veckan. Ungen är fantastisk! Han är så säker på sig själv och framför allt trygg i sig själv. Hans lärare berättade att hans namn ofta kom upp i andra samtal med föräldrar och barn. Att de tycker att han är en fin kille som de ser upp till och att många önskade att de var som han. Sen så fick han hjälpa till i klassrummet och hålla i presentationen av dagen just för att han är så redig. Han gick gladeligen till skolan i gummistövlar idag, han är klok den där ungen.
 
Idag hade vi en tjomme här som kollade på alternativ uppvärmning. Han tyckte bergvärme, så vi står och väljer på det eller luft/vattenpump. Taket måste också bytas ut rätt asap. Inga roliga utgifter. Jag hade mkt hellre sminkat huset samt gjort ett nytt kök. Men det verkar som att det får vänta lite.
 
Älskar mina nya hudprodukter och ska testa dem ett tag. Bra priser iaf och otroligt dryga.
Visar Watermarked Photo.jpg
 

Sometimes I just can´t shut the hell up

Just kört ett race här hemma. Ikväll var det fullt upp. Hade massvis med tvätt som skulle vikas in och massa tvätt att tvätta. Läxor skulle göras, mat skulle lagas och barnen skulle duscha. Blev precis klar med allt. Galet! Fan rent ut sagt vilken tid allt hushållsarbete tar! Har förvisso rensat bland barnkläderna med och hittat en del till Magnus och till Lukas med för den delen.
 
Imorgon öppnar jag på jobbet för tredje gången den här veckan. Har varit lite seg under veckan. Jag blir så jäkla trött av att öppna och gå upp fem på morgonen. Igår övervägde jag starkt att låta Kim hämta barnen och bara åka hem och lägga mig efter jobbet. Men jag pallrade mig iväg men lade mig ändå på sängen när jag kom hem. Det är det fina med att ha "stora" barn. De klarar sig medans jag vilar lite. De sköter sig! Sen kom Kim hem med kinamat så det var skönt.
 
Imorgon efter jobbet åker vi till Götet! Brorsan har fått ett nytt jobb och Emeli har fyllt fem år sen sist. Längtar efter dom!
 
Annars undrar jag om det står ATM i pannan på mig. Får massa frågor om lån om och om igen och jag känner inte personen som frågar mig. Hon trodde på allvar att jag skulle låna ut 5000 till henne och vi känner knappt varandra. och de jag lånat till lämnar inte tillbaka pengarna. Tror folk att jag är rik? Ibland undrar jag.....
 
Idag blev det friterade bananer till efterrätt (inte till mig, jag gillert inte).
 

RSS 2.0