Sol och bad

Haft en underbar helg! I lördags åkte vi till Torsö och sen vidare med färjan till Brommö. Där mötte en bonde upp oss med traktor och vagn och körde oss till Rövarn. En härlig strand, men tyvärr i fel väderstreck så vi hade solen i ryggen och efter ett tag blev det en del skugga. Jag badade, som enda vuxen som det oftast är. Jag går alltid i! Vi grillade korv och åt sallad och sen gick vi till klippbadet på andra sidan och där var det riktigt hett. Nästa år ska vi satsa på att cykla. Det gick ju inte precis i år med så små barn (yngsta två veckor gammal). Jag får nog operera svanskotan innan, men det är en annan historia. På vägen hem fick dottern min ett utbrott och skrek allt vad hon orkade i en halvtimme, härligt värre!
 
Idag hade jag och Linda bokat in Revsand. Vi kom dit innan elva och åkte hem runt fyra. Solen gassade på och jag badade iaf två ggr. Tina och Mia var också där nere så Alice var så lycklig eftersom hon fick bada med Tina. Jag tror att det var sista gången för i år och det är alltid en liten sorg! Ett helt år kvar till nästa sommar! Men givetvis så ser jag fram emot en härlig höst! Har knappt hunnit med hemmet sista tiden. Plockar varje dag men storstäd har jag inte lagt ner nån energi på. Har bestämt mig för att satsa på sånt nu när det blir sämre väder och mörkare ute.
 
Hade tänkt att ta en tidig kväll och kanske hyrt en film eller så. Men på söndagkvällar är det alltid så mycket att göra. Och det ena leder till det andra. Har hållt på i två timmar och blev precis klar. Vattna ute på gården, packa morgondagens väskor och skriva upp alla dagar på tavlan, katter ska ha mat, det ska tvättas och hängas tvätt och det fortsätter. Men nu äntligen! Öppnar imorgon så klockan ringer fem men jag ska lägga mig på sängen en stund och läsa senaste Grey.
 
 
 
 
 
 

Leva life!

Sitter med hörlurar och spelar hög musik och njuter av den kommande helgen. Eller what the hell den har ju faktiskt börjat! Awesome!
 
Imorgon kommer vi att åka till Brommö med svärfamijen och på söndag kommer jag och barnen att dra till Revsand och så får Kimpa tapetsera här hemma. Den är nog sista sommarhelgen nu så det är bäst att passa på. För när jag började jobba för tre veckor sen kom ju somamren och sen dess har den stannat kvar. Men vattnet värms inte upp som förut eftersom nätterna är så kalla. Men det är underbart på alla sätt och vis! Om två veckor åker jag och tre fina vänner ner till Mallis.
 
Vi har startat upp på jobbet med en räkfrossa som chefen bjöd oss på. Det blev en trevlig kväll! Och i veckan kom alla barn tillbaks och skolan började. Jag jobbar i en förskoleklass den här terminen. Och vilka goa ungar, superhärliga på alla vis, så det blir nog kanon.
 
Förra helgen var det vinkväll i Charlies nya lya och på eftermiddagen hängde jag och barnen i Revsand det gjorde vi även hela söndagen. Helt underbart! På lördagen åkte vi ner till Mariestad och åt middag hos svärmor och fick träffa nya kusinen, lilla Lilly! Underbar liten skapelse. Man glömmer fort hur små bebisar är.
 
I veckan har vi även hunnit med att ha föräldramöte i Felix klass. Nu ska vi ha disco nästa helg och sen även sälja kakor och godis, Jag försökte lobba för newbody men blev nerröstad. Men det blir säkert bra det här med.
 
Allan (Alice) har börjat på ett nytt fritids (storfritids) och hon är så nöjd och glad. Hennes nya fröken tycker att hon sjunger så fint och undrade om jag sjöng i kör. Ibland önskar jag att jag gjorde det. Men framförallt så borde Alice göra nåt med sin sångröst för den är faktiskt helt ljuvlig! <3
 
 
 
 

Välkommen Cirkus

Har jobbat en vecka och det har gått kanon. Förvisso har jag ett glidarschema. Kommer att ha det en vecka till sen börjar jag på 92,5 procent så typ heltid. Imorgon är det PKUdag och de dagarna älskar jag. Man får planera och äta utelunch två ggr/år.
 
I måndags efter jobbet så åkte  vi ner till Borås och hämtade en kissekatt som jag tingat. Han heter Cirkus och är typ det sötaste som finns. Han är en exotic och han röjer som en galning. Han gör skäl för namnet om man säger så.
 
Sen har Felix haft lan i helgen. Hade tre extra killar här en natt. Det gick bra ända tills de gick upp i  natten och spelade så att vi vaknade. Då skickade vi dem i säng igen för det är inte helt okej. Dagen efter var både jag och Kim trötta och slitna, vilade middag en sväng sen bjöd jag Tina på middag och vi delade på en flaska rosé. Idag var jag hemma hos Sandra och Henke och kollade in deras nya hus. Hade med mig Alice som lekte med deras äldsta dotter.
 
Sen det största och bästa är att Kims syster har fått en bebis! Så jäkla underbart! Det kom en liten tös igår. Och fort gick det, ett par timmars värkar och sen ute 25 minuter efter att de kom till bb. Längtar efter att få träffa henne! Extra kul med smått när våra barn börjar bli så stora!
 
 
 
 

Back to life, back to reality

Sista kvällen nu imorgon så börjar allvaret igen! Och jag öppnar givetvis vilket innebär att jag ska upp runt fem. Kimpa och barnen är lediga en vecka till, det känns skönt för då får jag en mjukstart. Ska ju bli bättre väder i veckan men jag kommer att njuta av kvällar och helger och så har jag ju ett underbart jobb där man får vara ute mycket som tur är.
 
Den här sommaren kan summeras som en av de sämre. Helt klart vädermässigt men jag har knappt gjort nåt känns det som. Vi kom aldrig iväg någonstans. Det känns så där men å andra sidan ville jag inte slösa pengar på stuga eller sånt när vädret var så sugigt som det var.
 
Idag har jag hälsat på Charlie som har flyttat. Hon hade en jättefin lägenhet där jag tror att hon kommer att trivas. I torsdags var Jeanette här på kvällen och vi satt ute på altanen och åt kex och ost. Igår var det kräftskiva här hemma med Kimpas familj. Mycket trevligt och stillsamt. Om ca en vecka är Jenny beräknad och barnen får sin fjärde kusin. Det ser vi fram emot väldigt mycket!
 
Bilen är lagad och går som en klocka igen, på måndag får vi reda på vad kalaset gick på.
 
Måste också skriva några rader om den finaste människan på denna jord! Han är så snäll mot mig och ibland undrar jag om jag verkligen förtjänar honom! Jag älskar honom till månen och tillbaka! Någon dag ska jag berätta vad han gör för mig imorgon. Jag är evigt tacksam och jag ska bättra mig på alla de sätt jag kan. Han har mitt hjärta resten av livet! Jag talar givetvis om min fina sambo <3
 
 
 

RSS 2.0