Love the way you lie part 2

This morning, you wake, a sunray hits your face smeared makeup as we lay in the wake of destruction hush baby,
speak softly, tell me I'll be sorry that you pushed me into the coffee table last night so I can push you off me
try and touch me so I can scream at you not to touch me run out the room and I'll follow you like a lost puppy baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me then tell me how ugly I am, but that you'll always love me then after that, shove me, in the aftermath of the destructive path that we're on, two psychopaths but we know that no matter how many knives we put in each other's backs that we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills, you hit me twice, yeah, but who's countin'? I may have hit you three times, I'm startin' to lose count but together, we'll live forever, we found the youth fountain our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin' this house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it with you I'm in my f-ckin' mind, without you, I'm out it
 
En av de bästa verserna jag vet!
 
ÅH JAG ÄR HÖG PÅ LIVET! Det är en underbar känsla.
 

Look how they shine for you

Jag är ju en kratta på att uppdatera här :) Men men från början till slutet!
 
Har varit på utvecklingssamtal för Alice. Vi blev givetvis väldigt stolta eftersom det går väldigt bra för henne i skolan, Hon jobbar på hårt och inga raseriutbrott alls. Haft lönesamtal med min chef och det gick också bra!
 
Haft kalas för Lukas som fyllt fem år och just tappat sin fjärde tand! Tyvärr fick vi ställa in hans barnkalas igår eftersom han åkte på magsjukan tidigt på morgonen. Har varit på restaurang och bio med Tina. Jag är officiellt 14 år igen. Jag är så sjukt svag för Jamie Dornan! Min crush (eller kanske snarare crash?) började när jag såg The fall på netflix, Jisses vilken man! Där är han sjukt het med sin irlänska dialekt. Sen när jag insåg att samma man skulle spela i Fifty shades of Grey så fick jag bråttom att beställa biljetter. Och pinsam som jag är så ska jag se den imorgon igen med en annan kompis. Han är definitivt mitt nya frikort! Jag bytte helt enkelt bort Jude Law som blivit gammal och tunnhårig. Har börjat läsa böckerna och har läst första och halva andra på sex dagar ca 800 sidor. Älskar kärlekshistorier!
 
Alice har fått haft en mycket sent kalas och var så lycklig så. Vi hade planerat in att ha Lukas dagen efter men så blev det inte som sagt.
 
Jobbade idag och kommer att jobba imorgon sen är jag ledig resten av veckan. Ska bli skönt!
 
Håller fortfarande på med min diet som inte är en diet men jag tror att det är en långsiktig lösning! Går ut lite mjukt och jag ska erkänna att jag smakat på nåt gott här och var men då bara nån bit eller två. Inget sitta och moffa en massa godis eller annat gott. Är inte sugen heller för den delen. Har tappat ca 5 kg men tänker hålla på länge denna gång!
 
Nu ska jag se på Band of broters med min son! Sjukt att jag har ett så gammalt barn! :)
 
Felix gillar att baka numera
 
Hur snygg får man bli?!

Söndag!

Sitter med magvärk och ska snart se lite Dexter innan sängen. Öppnar alltid på måndagar så det är upp med tuppen som gäller om man säger så. Ännu en vecka till historian och inte mig emot. Har en massa att se fram emot så tiden får gärna gå fort!
 
I tisdags var Lukas med mig till jobbet eftersom hans förskola var stängd. Han var så snäll så och lekte hela dagen lång. På torsdagen var det föräldramöte för föräldrar i klass 5A & B. Vi delades upp i olika små diskussionsgrupper och fick komma med förslag. Sen fick vi även en lägesrapport och vissa saker är verkligen inte okej. Det som oroar mig mest är at högstadiet inte är långt undan och hur ska det gå då? Tydligen har den här gruppen varit jobbig sen start i förskoleklass. De föräldrar som borde ha varit där höll sig givetvis undan. Men men vi får väl se om det blir bättring. De jobbar hårt med problemet och hade en del olika lösningar. Bland annat ska de flytta en klass till ett annat hus. Får hoppas att det hjälper litegrann åtminstone. När jag kom hem åt jag kinamat som vi köpt med.
 
På fredagskväll hade Felix en ny kompis här och vi hämtade hem en kompis till Alice med. Äntligen lite fler barn i huset. Så här var det ofta i Bäckhammar och då trivs jag som bäst! Igår var vi i pulkabacken med Jea, Freddie och Mika och det var riktigt kul. Jäklar vad det gick. Kim försökte åk tandem med mig men jag knuffade bort honom. Man blir som barn på nytt. På kvällen hade jag och Felix mellomys! Han är lik intresserad som mig och det är skoj!  Innan dess hade han gått på bio med sin pappa.
 
Idag städade jag, lagade massa mat och fixade med tvätten. Typisk söndag! Veckan bjuder på fritidshemsmöte, utvecklingssamtal, lönesamtal och kalas för Lukas. Ska även bli rejält fattig eftersom resan ska vara betald.
 
Nu Dexter sen sängen. Kram!
 
 

Måndag i februari

Hade en fantastisk söndag med familjen igår! Sovmorgon som vanligt sen gofrulle tillsammans. Sen gick vi till pulkabacken. Det är verkligen en bra backe men det var lite för mycket snö så i början gick det knappt nedför. Men när man åkt det platt så funkade det bättre. Sen gick vi hem och lagade mat och på eftermiddagen åkte vi på bio. Big hero 6 och den var riktigt bra. Sen kvällen och ett avsnitt Downton och sen dokumentär om Hagamannen i öronen i sängen. Svårslagen dag!
 
Idag har jag jobbat och sen kommit hem till middag och plock. Men barnen var på strålande humör så jag gjorde det med glädje. Inga övriga planer för veckan direkt. Möte i Felix klass ang. klimatet och attityden. Nåt måste göras, känns inte som nåt nytt direkt. Jag har debatterat det flera gånger men det är tråkigt att så mycket av tiden går åt till att uppfostra barn så tiden de ska utbildas blir kortare och kortare. Vad gör denna generationen för fel? Är det bristen på uppmärksamhet och tid? Har barn idag för mycket makt? Jag är rätt hård här hemma och mina barn ska minsann lyssna och lyda både mig och Kim. Skulle de missköta sig i skolan så skulle det bli konsekvenser av det. Får väl se vad vi kommer fram till. Diskussioner lär det iaf bli, speciellt i Felix klass om jag känner föräldrarna rätt.
 
Nu Downton :)
 
Slängde ihop en fruktsallad till lördagsmys
Vintern kom på riktigt natten till söndag, underbart!
 
 
 

RSS 2.0