Saturday!

Haft en riktigt lat och seg lördag. Sovmorgon och sen frukost. Kokade en hallonkräm till barnen imorse. Sånt hinner man inte på vardagarna direkt, Lukas har varit på kalas hos en kompis och kom hem och var riktigt nöjd och glad.
 
Har jobbat hela veckan så Kimpa fick vabba för Lukas. Men i fredags blev Felix sjuk igen så jag åkte ifrån jobbet och tog hand om honom. Trodde han skulle bli magsjuk för han hade hög feber (39,5) och mådde illa. Men det kom aldrig nåt kräks. Och idag är han helt som vanligt igen, knepigt men skönt. Alice är seg och har eventuellt lite feber och har klagat på magvärk i ett par dagar nu. Men å andra sidan så äter hon knappt längre. Varken hon eller Lukas och det spelar ingen roll vad jag lagar för de äter ändå inte. Inte ens pasta eller korv. Försöker att inte gnälla på dem för det blir bara värre. De får stå sitt kast helt enkelt. Har bokat bio till hela familjen imorgon. Mår hon inte bra så får jag helt enkelt avboka.
 
Idag har jag ätit lite för mycket känner jag. Annars går det rätt bra. Tyvärr leder Kim tävlingen då han tappat drygt 3 kg och jag 2. Men han har ett väldigt fysiskt jobb det har inte jag. Däremot är jag allmänt bekymrad för honom. Han är alltid trött och svag känns det som. Han har varit halvrisig mer eller mindre hela hösten.
 
Sen en annan rolig sak. Vi ska få gå på bröllop!! Kims syster och Dennis ska gifta sig! Några dagar innan vi åker iväg. Så det blev helt plötsligt både födelsedagsresa och bröllopsresa. Livet är verkligen fantastiskt på alla sätt och vis!
 
Har sett på en riktigt bra serie på netfix. The fall heter den och killen är sjukt snygg. Nu visar det sig att det är han som ska spela Mr Grey i Fifty shades of Grey så då passade jag på att boka biljetter till den filmen direkt. Han är otroligt het!
 
Nu ska jag klämma ett avsnitt Downton Abbey. Kram!

Magsjukesöndag

Har gått ett par dagar nu igen. Har hunnit att bränna två serier på netflix. Kim pajjade ryggen och kom hem förra lördagen när jag han jobbade. Men han var som tur var bättre efter ett par dagar.
 
Johan på jobbet har slutat och i veckan kommer hans ersättare. Kommer att sakna honom men tror att det blir super med den nya med. Felix har varit sjuk men fick vara hemma själv. Han är så stor!
 
Igår hade jag tjejfest här hemma. Eller tjejkväll kanske man ska säga. Lagade mat och efterrätt till dem. Sen körde vi Med andra ord och Buzz. Riktigt kul och vi fick oss en del goda skratt som säkerligen förlänger livet. Dom är verkligen världens bästa!
 
Imorse blev Lukas magsjuk och han gick själv och hämtade hinken och satte sig i soffan. Han fick bara upp lite slem sen blev det bara några rapar sen. Förvisso så åt han typ inget men fick behålla det lilla han åt. Så det var ingen större fara men han var febrig och slö hela dagen. Får hoppas att alla andra klarar sig! Skulle vilja vabba imorgon men vi är redan 2-3 personer kort imorgon och vi ska iväg till universitetet ett par timmar på fm. Ska försöka att vara hemma på tisdag för Kim behöver också jobba. Ons-fre är det väldigt svårt för mig att vara hemma. Så nu hoppas jag på friska barn.
 
Jag och kim har en tävling här hemma! Den som går ner 7 kg först vinner! Jag har inte ätit nåt sött eller gott eller bröd på en vecka. Det går förvånansvärt bra men för mig startar problemen oftast efter två veckor av någon anledning. Jag borde vinna tävlingen eftersom jag har fler kilo fett än han. Jag ska på en fin fest om två månader och det vore kul att se hur många kilon jag skulle kunna tappa innan dess. Sen har jag en sjukt bra morot om jag kommer ner (fast då ska jag ner mycket) och för det krävs det väl en GbP. Jaja ska bli kul att se om jag står ut eller inte.
 
Nu ska jag se en ny serie och sen blir det sängen. Är lite seg idag så här dagen efter. :)
 
Tog med de friska barnen till en pulkabacke där vi bor. Det gick undan kan jag lova så dit går vi fler ggr.

Januari

Är inte så flitig här inne. Men bloggar känns som nåt som håller på att dö ut. Men jag skriver för min egen skull och älskar att gå in här och titta tillbaka så jag kommer förhoppningsvis aldrig sluta. Kom precis hem från en underbar middag med vänner. Linda fyllde år igår så jag föreslog att vi skulle gå ut och fira henne. Sånt gjorde vi alltid förr när nån i gänget fyllde år. Sista åren har vi slutat med det men nu blåste jag liv i den traditionen igen. Yes!
 
Sista dagen på jullovet var jag och barnen hemma hos Alexandra (äntligen ska tilläggas). Det har varit sjukdomar som satt käppar i hjulen sista halvåret tror jag. Vi fikade och umgicks och hade det allmänt trevligt. Snackade ikapp helt enkelt. På kvällen sen skadade Cocos tassen och i samma veva ramlade Alice ur sängen (våningssäng) och Cocos hade blodat ner i deras rum, så big drama! Han hade tappat en klo och det ser nu fint ut och Alice blev mest rädd.
 
Har kört igång med jobb och det rullar på. Tina var snäll och var barnvakt åt barnen på PKU dagen och de hade superkul och gjorde ett snölandskap ute på gården. Vi passade på att åka pulka i våra egna fem backar. Underbart är kort och snön försvann samma kväll.
 
På helgen hade Felix lan här hemma och två kompisar sov över. Samma dag så fikade jag med Mia på Ejes i två timmar en lördagsförmiddag. Underbart att bo i stan, alla sociala relationer har blivit bättre.
 
På söndagen så åkte vi ner till Mariestad och firade älskade lille Axel som fyllde ett år dagen efter! Tiden går så fort!
 
I helgen ska jag vara barnvakt åt lille Manne på lördag. Kim jobbar och ska sen på jubileum på sitt jobb. Jag var medbjuden men tackade nej. Lite tråkigt kanske. Får väl bli nåt romantiskt drama på kvällen. Ser whitechapel på netflix men det är så jäkla läskigt just nu så det vågar jag absolut inte se när han är borta.
 
Vet inte om jag skrivit om det förr men Kims mamma har bokat en resa nu. Blir Teneriffa igen, playa las americas igen. Spahotell med all inclusive. Jag längtar!
 
Mysfjärtar!
Granen var aningens död. Men inne hade den massa barr så länge man inte petade på den.
Den ena av Marylanzas två pooler.
Hotellet
 
Nu ska jag krypa upp och lyssna på en pod! Imorgon är det fredag! :)

Lazy days

Ännu en vecka har gått. En riktigt latvecka kan man säga. Lägger mig sent, går upp sent och bränner serier på netflix. Lata dagar, slött liv men det är skönt för snart är det fullt ös medvetslös igen. Men vi kan behöva få ordning på rutinerna igen, men jag antar att de flesta av oss lever så här just nu.
 
Måndag och tisdag så jobbade Kim så jag och barnen var hemma och hade det gott. På tisdagskväll gick jag ut och åt med Charlie och Linda. Helt spontant och alldeles underbart! Sen åkte vi till Coop och jag köpte en oxfilé och hårfärg. Nu tar de gråa snart över i mitt hår och jag är inte riktigt redo för det känner jag.
 
På nyår var vi hemma och åt god mat. Tina kom hit och vi körde ett par omgångar Buzz. På tolvslaget stod vi i Felix rum som har utsikt över hela stan. Mycket bra kväll! Dagen efter gick vi upp klockan 11. Rekord tror jag. Latmaskar är vad vi är! Vi tog en riktig skärmdag och alla latade sig framför dator, tv eller platta hela dagen mer eller mindre.
 
På fredag jobbade jag. Det var nio barn och fem vuxna så jag gjorde inte allt för många knop. Men var trött som ett as när jag kom hem så jag lade mig på soffan och slumrade en timme. Igår åkte jag och Alice till Ejes och fikade med Jea och Mika, sen gick vi på stan och åkte till Maxi och handlade. Idag bjöd Linda på pannkakslunch så jag tog de två yngsta och knallade iväg. Barnen lekte och vi satt och snackade ett par timmar.
 
Lat som jag är så beställde jag onlinepizza när jag kom hem så den väntar vi på nu. Inget slit och släp här inte!
 
Såg min favoritflm här om dagen, älskar!
Varmvattenberedaren gör så att man kan bada. Har inte gått förut för det har inte gått att få vattnet tillräckligt varmt.
 
 

RSS 2.0