I´ve hit a new low

Det kände jag när jag för en timme sen ca värmde kokkorv och tinade korvbröd utan bh i köket. Utan bh är väl orelevant kan tyckas men egentligen inte faktiskt. Det vittnar om hur slö och slapp man är. Innan dess hade jag somnat på soffan. När jag vakande så låg Kim ihopkrupen på schäslongen och sov han med. Det har tamefan regnat hela dagen lång! En positiv sak är att de har släppt The fall säsong 2. När jag såg det skrek jag och klappade händerna. Då har man inga stora krav här i livet! Jamie Dornan som mördare upclose, yes please!
 
Imorse åkte brorsan och tjejerna hem. De har sovit här i tio dagar och vi har hängt och försökt att roa oss. Vi var hos mamma en dag och hjälpte henne lite där hemma. På kvällen bjöd bror oss på mongolisk buffè, men den ska man helst gå till utan barn kan vi väl konstatera. Magnus yngsta tjej sitter aldrig still vid bordet kan man säga. Har också varit i skogen och en gång regnade det så mycket så vi bara gick dit och vände. Lek och luft har också fått en påhälsning.
 
Har även hyrt en minibuss och dragit till Kolmården en dag. Det va kö från Krokek. Men det gick bra och det var en riktigt lyckad dag. Igår lagade jag en festmåltid eftersom det var sista kvällen tillsammans.
 
Våran bil är trasig igen med by the way. Den är inne på verkstaden nu och vi har lånat en av svärfar. Men den är batteriet trasigt på så vi tar oss inga långa vägar inte. Vi har nyss lagat den för 5000 det var typ tre veckor sen eller nåt. Vi har flyt nu! Men man ska inte hänga läpp det kunde ha varit värre!
 
Jag gillar att lyxa till vardagen och hittar ofta på roliga saker och denna sommaren har det blivit mindre av den varan. Men jag tar igen det snart det gör jag. Men jag står och steker flottig bacon i en klänning som man skulle kunna gå på bröllopsfest i. Kläderna måste ju användas fast det är kallt och jag har sparat på mitt smink i sommar kan jag lova. Grannens träd börjar bli gult och tappar löv, och det är inte ens augusti!
 
På tal om grannar så är jag ganska bitter på en av mina. Den här tomten är ju lite igenväxt eftersom de förra ägarna bott här sen det byggdes och inte orkat ta hand om gården sista åren. Så vi har en del träd i häcken som en annan granne och vi vill ta bort så vi ska få mer sol. Våran ena granne gick upp för att resonera med granne nummer ett. Granne nummer ett är snäsig och vill helst inte ens prata om saken. Men sen säger han att träden inte ska bort för de är bra mot insynsskyddet. Han vill knappt konversera men hinner klaga till granne nummer 2 på våra barn. Snackar skit om att de låter för mycket oj oj oj. Mina barn som inte ens är ute så mycket och sen jobbar både han och frun borta under veckorna så hur mycket kan de störa, Men visst barn låter, gubbjävel! Men det positiva var att de skulle sälja i september. Och vi kommer att ta bort träden ändå. För 2/3 står på våran tomt. Känns förjävla gött!
 
Nu ska jag lägga barnen och sen blir det The fall eller nån film med Kimpa!
 
 
 
 
 

Fjärde semesterveckan

Vi befinner oss mitt i sommaren  men det känns inte riktigt. Smhi skriver att det är en helt normal sommar och det är det nog. Det är inte jättekallt men för kallt för att hänga på stranden. Men den här veckan är sämre än förra och visst har man lessnat.
 
Sist jag skrev hade jag en svacka, Den är helt över nu tack och lov. Kim gav mig en massa extra kärlek och det gjorde susen! Just nu är brorsan och hans två tjejer här. De kom i söndags. Vi har varit på Stadsbondgården, campingen, i skogen och plockat blåbär och på badhuset. Vi försöker att roa oss trots vädret och det går bra. Ungarna är nöjda och har inte så höga krav. Men jag vill ju att det ska hända saker hela tiden. Nåt som kanske kan sätta käppar i hjulen för oss nu är att Alice hade ont i magen och kräktes en gång ikväll innan hon lade sig. Vi håller tummarna för att det inte blir nåt mer men får ju utgå ifrån att det är nån sorts magsjuka eller så är hon bara förstoppad igen vi får väl se.
 
Annars har vi badat ett par ggr och hängt med Linda och hennes killar på stranden. På lördagen bjöd Linda hem oss tjejer på grillat och vi drack en massa vin och hade det hur jäkla härligt som helst. Man blir så bortskämd när man kommer hem till Linda för hon är så duktig på att laga mat! Har även haft Kims syskon med familj på grillat. Älskar sommaren!
 
Nu ska jag se på ett avsnitt av en serie innan det blir sängen och förhoppningsvis en kräkfri natt.
 
 

Svackande

Jag är i en hemsk period just nu! Jag tänker bara negativt och går runt med massa känslor. Kanske låter knäppt men jag brukar inte det. Jag brukar inte fundera speciellt mycket över saker och ting. Nu är jag besviken på folk åt höger och vänster och känner viss bitterhet och det vill jag inte. Jag stör mig på barnen som bråkar med varandra. Fast just nu leker de otroligt bra med lego och de är fantastiska mestadels av tiden.
 
Vädret är rent jävligt och om jag hade ensamrätt på att bestämma här hemma så skulle jag ha bokat en resa idag. Jag vill ha värme! Men Kim lägger hela tiden in sitt veto. Han är klok men just nu ogillar jag honom skarpt när han sätter käppar i hjulen för mig. Han vill vara hemma och jobba med huset och tänker man positivt så ska jag vara glad att jag har en man som vill arbeta och göra vårat hus fint och bra. Men just nu blir jag mest irriterad. Vi pratade länge igår kväll och han trodde nog att vi kom fram till en massa men jag fattade tydligen inte det och känner mig nästan ännu mer bitter idag.
 
Jag vet att jag är en bortskämd jävla gnällspik. Så självinsikt det har jag och har alltid haft som tur är. Jag har tur som har det så bra som jag har och det finns hur mycket positivt som helst. Men jag känner ingen som helst tillfredsställelse just nu. Och det skrämmer och irriterar mig, för sån här är inte jag. Det påminner för mycket om Maria 25 år. Den ständiga bitterfittan! Vet inte om jag delvis kan skylla på hormoner. I så fall tycker jag lite synd om alla kvinnor. För är det så här att ha hormoner och mens då är det ju vidrigt! På tal om mens så har jag alltså fått tillbaka den och haft mens i fyra månader på rad nu och ser att en ändring av mitt tankesätt kom runt den tiden, smygande vill säga. Visst är det bra att kroppen fungerar men jag vill inte ha det så här! Jag inser att jag är vidrig det gör jag. Jag ska göra mitt bästa för att ta mig ur den här tyckasyndommigsjälvsvackan.
 
En sak jag inte tagit upp i bloggen är att jag gått runt med smärta i ett par månader med. Sånt kan ju göra en bitter. Har ont i svanskotan eller ryggslutet och kan knappt sitta längre. Det gör så ont när jag reser mig sen och även när jag sitter. Har pratat med Dr Google men undvikit VC eftersom Google yrar om operation. MEN jag ska ta tag i det till veckan.
 
Om jag ska tänka positivt så hade vi för en vecka sen ett par härliga dagar. Vi spenderade varje kväll eller dag nere på stranden och det var riktigt varmt i vattnet. I Revsand tror jag att det var runt 25 grader. I revsand var även Linda, Jenny och Lisa med sina barn och vi hade två härliga dagar tillsammans. Har även tagit barnen till Leos lekland och avslutade med middag på Ikea, mycket härligt!
 
Var nere och tittade på Götheborg som hälsar på våran stad i dagarna tre.
Mina fantastiska vänner tog med mig på Mastis och bjöd på en god trerätters. Och vi blev bjudna på drinkar av tio år yngre killar. Men vi fattade inget och undrade varifrån drycken kom för vi hade ju inget beställt. Hur pinsamt det var när polletten trillade ner och de sade att vi druckit gratis kan ni nog tänka er. Så jäkla kul!
Mina underbara barn grattade mig när jag fyllde år för en vecka sen!
På väg mot jobbet förra veckan!
Ska ta en dusch och försöka duscha av mig lite bitterhet! Ha en härlig sommar trots vädret!
 
 

RSS 2.0