Fjärde semesterveckan

Vi befinner oss mitt i sommaren  men det känns inte riktigt. Smhi skriver att det är en helt normal sommar och det är det nog. Det är inte jättekallt men för kallt för att hänga på stranden. Men den här veckan är sämre än förra och visst har man lessnat.
 
Sist jag skrev hade jag en svacka, Den är helt över nu tack och lov. Kim gav mig en massa extra kärlek och det gjorde susen! Just nu är brorsan och hans två tjejer här. De kom i söndags. Vi har varit på Stadsbondgården, campingen, i skogen och plockat blåbär och på badhuset. Vi försöker att roa oss trots vädret och det går bra. Ungarna är nöjda och har inte så höga krav. Men jag vill ju att det ska hända saker hela tiden. Nåt som kanske kan sätta käppar i hjulen för oss nu är att Alice hade ont i magen och kräktes en gång ikväll innan hon lade sig. Vi håller tummarna för att det inte blir nåt mer men får ju utgå ifrån att det är nån sorts magsjuka eller så är hon bara förstoppad igen vi får väl se.
 
Annars har vi badat ett par ggr och hängt med Linda och hennes killar på stranden. På lördagen bjöd Linda hem oss tjejer på grillat och vi drack en massa vin och hade det hur jäkla härligt som helst. Man blir så bortskämd när man kommer hem till Linda för hon är så duktig på att laga mat! Har även haft Kims syskon med familj på grillat. Älskar sommaren!
 
Nu ska jag se på ett avsnitt av en serie innan det blir sängen och förhoppningsvis en kräkfri natt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0