Svackande

Jag är i en hemsk period just nu! Jag tänker bara negativt och går runt med massa känslor. Kanske låter knäppt men jag brukar inte det. Jag brukar inte fundera speciellt mycket över saker och ting. Nu är jag besviken på folk åt höger och vänster och känner viss bitterhet och det vill jag inte. Jag stör mig på barnen som bråkar med varandra. Fast just nu leker de otroligt bra med lego och de är fantastiska mestadels av tiden.
 
Vädret är rent jävligt och om jag hade ensamrätt på att bestämma här hemma så skulle jag ha bokat en resa idag. Jag vill ha värme! Men Kim lägger hela tiden in sitt veto. Han är klok men just nu ogillar jag honom skarpt när han sätter käppar i hjulen för mig. Han vill vara hemma och jobba med huset och tänker man positivt så ska jag vara glad att jag har en man som vill arbeta och göra vårat hus fint och bra. Men just nu blir jag mest irriterad. Vi pratade länge igår kväll och han trodde nog att vi kom fram till en massa men jag fattade tydligen inte det och känner mig nästan ännu mer bitter idag.
 
Jag vet att jag är en bortskämd jävla gnällspik. Så självinsikt det har jag och har alltid haft som tur är. Jag har tur som har det så bra som jag har och det finns hur mycket positivt som helst. Men jag känner ingen som helst tillfredsställelse just nu. Och det skrämmer och irriterar mig, för sån här är inte jag. Det påminner för mycket om Maria 25 år. Den ständiga bitterfittan! Vet inte om jag delvis kan skylla på hormoner. I så fall tycker jag lite synd om alla kvinnor. För är det så här att ha hormoner och mens då är det ju vidrigt! På tal om mens så har jag alltså fått tillbaka den och haft mens i fyra månader på rad nu och ser att en ändring av mitt tankesätt kom runt den tiden, smygande vill säga. Visst är det bra att kroppen fungerar men jag vill inte ha det så här! Jag inser att jag är vidrig det gör jag. Jag ska göra mitt bästa för att ta mig ur den här tyckasyndommigsjälvsvackan.
 
En sak jag inte tagit upp i bloggen är att jag gått runt med smärta i ett par månader med. Sånt kan ju göra en bitter. Har ont i svanskotan eller ryggslutet och kan knappt sitta längre. Det gör så ont när jag reser mig sen och även när jag sitter. Har pratat med Dr Google men undvikit VC eftersom Google yrar om operation. MEN jag ska ta tag i det till veckan.
 
Om jag ska tänka positivt så hade vi för en vecka sen ett par härliga dagar. Vi spenderade varje kväll eller dag nere på stranden och det var riktigt varmt i vattnet. I Revsand tror jag att det var runt 25 grader. I revsand var även Linda, Jenny och Lisa med sina barn och vi hade två härliga dagar tillsammans. Har även tagit barnen till Leos lekland och avslutade med middag på Ikea, mycket härligt!
 
Var nere och tittade på Götheborg som hälsar på våran stad i dagarna tre.
Mina fantastiska vänner tog med mig på Mastis och bjöd på en god trerätters. Och vi blev bjudna på drinkar av tio år yngre killar. Men vi fattade inget och undrade varifrån drycken kom för vi hade ju inget beställt. Hur pinsamt det var när polletten trillade ner och de sade att vi druckit gratis kan ni nog tänka er. Så jäkla kul!
Mina underbara barn grattade mig när jag fyllde år för en vecka sen!
På väg mot jobbet förra veckan!
Ska ta en dusch och försöka duscha av mig lite bitterhet! Ha en härlig sommar trots vädret!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vännen! Visste inte att det var så illa :( men det finns hjälp att få. Både med PMS och kakanske också för smärtan. Prata med VC och får du inte hjälp så sök vidare. Säg till om du behöver hjälp t.ex egenremiss eller så. Kram

Svar: Tack så mycket! Jenny? Nej rumpan är det absolut inte alls bra med, måste ta tag i det!! Nu har det lugnat ner sig helt med PMS och skit men ska se hur det blir nästa månad. Kram!
mariia

2015-07-13 @ 19:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0