So you can keep me inside the pocket of your ripped jeans

Kom precis hem för dagen. Har jobbat sen åkte vi direkt och hämtade en kattunge till mamma. Det var min kompis Alex bebis från början. Hon hade sålt den till en familj där ena pojken blivit väldigt allergisk så de behövde ett nytt hem till lilla Siri. Jag övertalade min mamma eftersom jag tycker att hon behöver lite sällskap och nu bor hon där. Sen åkte vi till donken för andra eller tredje gången på en vecka. Illa jag vet, men tiden går alltid så fort när man är nånstans som vi har varit sista tiden så jag hinner inte laga mat.
 
Nu jobbar jag en vecka som sagt, var ledig hela förra veckan. Då passade vi på att ha det gott På måndagen så kom en varsin kompis till barnen hit och lekte hela dagen. På tisdag så åkte vi ner på landet. Lukas hängde hos mormor och lekte med en kompis där och jag och Alice hälsade på Annika och Victoria och fick vårat sociala behov tillfredsställt båda två.
 
På onsdags skulle vi ha åkt till Mariebergsskogen med mitt jobb men fick åka akut till veterinären med Fleeze istället. Han var väldigt sjuk natten till onsdag och jag trodde nästan att han skulle trilla av pinnen mitt framför ögonen på mig. Vi sade farväl till katten innan han for iväg. Det visade sig att han var kraftigt förstoppad efter att ha röntgat, undersökt honom för närmare 5000 kronor, yeay. Men katten kom med hem och det gläder oss även fast han driver mig till vansinne när han väcker mig varje natt. Han sket i vårat sovrum de första två nätterna efteråt. Men han sket iaf, alltid något!
 
I torsdags åt jag och barnen ute sen åkte vi till stadsbondgården och avslutade med fika på Kafferian. På fredagen var Kim ledig så då åkte vi till Mariebergsskogen och hade det härligt. På lördagen var det barnkalas där jag var med Lukas och hela söndagen spenderade vi nere på Barfotens camping hos familjen Larsson. Vi grillade, fikade och barnen badade massvis. Otroligt härlig dag!
 
Imorgon ska vi laga bilen för 5500 så det blir ingen rolig månad ekonomiskt med 10 000 i oförutsedda kostnader. Men vi överlever :)
 
På tal om katter så är jag själv in och kikar på en kisse som jag vill ha. Kim är tyvärr inte alls med på tåget trots att jag sagt att han är allt jag önskar när jag fyller år. Han är så ljuvligt söt så det finns inte!
 
Annars ser jag mest fram emot semester och solsken. Jobbar tre dagar till sen är det dags! Längtar!
 
Hur söt får man bli?! Den här lilla killen vill jag ha mer än nåt annat just nu.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Härliga bilder och vilken söt kisse😊 ha det toppen!!

Svar: Tack så mycket Sara! Ha en underbar sommar nu! Kram!
mariia

2015-07-05 @ 06:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0