Cós I´m happy!

Måndag igen och jag är rätt sliten efter jobbet. Öppnade idag och blir alltid lite seg av att gå upp så tidigt. Har just torkat alla bänkar och röjt efter middagen. Mamma dök upp och behövde hjälp med datorn så jag slängde i henne lite middag också. Hennes bästa kompis har fått cancer och det ser inte så bra ut om man säger så. Håller tummar och tår för en bra utgång!
 
Förra veckan var jag på Ullared med ett par kompisar. Fick tag i en del bra grejer, framförallt så var det ett lagom break i vardagen. Jag har varit på skolfest på jobbet och dekorerat pepparkakor och byggt pepparkakshus med familjen. Riktigt mysigt! Man bör göra såna saker oftare. Felix har haft klubbtävling i karate och vann silver i kata.
 
Idag fick jag höra att jag såg glad ut på jobbet! Det är tydligen jag som sticker ut från mängden. Det är mer normaliserat att se plågad och trött ut. Men jag försöker alltid att vara glad. Jag skrattar åt sånt som folk gnäller på. Jag är övertygad om att humorn tar mig igenom livet! Ändå fick jag trippa på tå idag då jag har ett vulkanutbrott på mitt jobb. Är riktigt trött på det, men ska inte bry mig. Men jag förstår inte att man måste bli så arg hela tiden. Jag anser att då behöver man jobba med sig själv. Jag har en del dåliga sidor jag med men jag är ruskigt medveten om dem alla och utsätter inte folk i min närhet för mina egna neuroser. Nej le åt livet och ge allt! Ältandet tar oss ju ingenstans!
 
I veckan är det julfest, men tror inte det är så många från jobbet som ska dit men jag ser fram emot det. Annars ska jag pussa på barnen, krama på mannen (som förövrigt lagt golv igen idag och spikat list). Vad gjorde jag utan den mannen? Han är så fin! I helgen blir det kalas för Alice i två dagar. På lördag har vi hyrt ett rum på Leos lekland och på söndag blir det kalas för släkten. Lilla kickan blir åtta år!
 
Vanlig och veg chili
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0