Söndag

Har hänt mycket sen sist. Har varit i Gbg en helg med Tina och gått på Way out west. Vi såg på Seinabo Sey och Sia. Sistnämnda var helt fantastisk. Jag lyssnar på henne dagligen och älskar henne. Hon var dold under rosetten och peruken men jävlar vilken show hon bjöd på. En helt magisk timme.
 
Haft kickoff på jobbet på Thaien och tagit emot en förskoleklass med 23 glada, söta små själar. Det är mycket jobb men det är väldigt roligt. På fritids har vi nu 81 barn och fyra rum att ha dem i så det är minst sagt kämpigt. Men vi kämpar vidare.
 
Kim har varit iväg och jobbat i både Borlänge och Narvik och jag och barnen har fått tagit hand om varandra. Det har gått utmärkt. Annika och Victoria har varit här och umgåtts och ätit äppelpaj.
 
I går hade jag lite tjejfest här hemma. Det var en trevlig kväll även fast jag nog inte hängde med i tempot. Hade en 24-årig tjej här och hon ville nog ha lite mer action än vad jag är van med haha. Jag är så jävla sliten på helgerna numera, golden oldie. Idag var vi i Mariestad och firade Jenny som fyller imorgon. När vi kom hem fixade jag mat till alla, hängde tvätt, planerade för kommande vecka, packade barnens väskor, gjorde matsedel och handlade mat online.
 
Veckan bjuder på ännu fler föräldramöten, annars mest jobb och i helgen ska jag vila. Nu ska jag läsa bok och ta det lugnt.
 
Puss!
 
 
 
 
 
 
Hinner inte ens läsa NKp längre
 
Älskade ungar, för er gör jag allt!
 
 
 

Mental istid

Har varit igång och jobbat i snart två veckor. Det var så klart mycket att göra när vi kom till jobbet eftersom vi nyss flyttat. Sen fick jag ta alla inskolningarna vart nu rättvisan var i det. Sen ska jag förbereda inför förskoleklassen som kommer om en dryg vecka så det finns att göra helt klart. Jag är inte direkt bekymrad men jag är lite mentalt slut. Det är lite tidigt för det känner jag. Eller så är jag extra känslig för att jag har mens och ja hormoner och allt vad det är. Har grinat varje kväll av utmattning. Ikväll ska jag på kickoff med jobbet. Funderar på att stanna hemma med barnen istället. För sen på fredag så åker jag till Göteborg direkt efter jobbet. Det ska bli väldigt roligt men egentligen hade jag kanske behövt vara hemma och bara vara. Men livet pågår jämt och ständigt, det saktar varken in eller går i repris. Kim vaknade med huvudvärk så han tog lite sovmorgon och cyklade iväg med barnen så kan jag gå direkt till jobbet. Det är ju en omväg att åka förbi fritids först (Lukas har börjat fritids, stora killen). Numera tar det mig exakt tio minuter att gå till jobbet, skitsmidigt. Vägen hem är värre, jäkla backe.
 
Nu ska jag slänga i mig en macka innan plikten kallar. Puss!
 
 
Lilly har fyllt ett!
 
 
Haft en härlig em/kväll hos Larssons
 
 

RSS 2.0