Mot varmare breddgrader

Sitter här en söndagmorgon, uppe med tuppen. Vaknade 5.15 och har inte kunnat somna om. Vi ska åka på semester idag och jag är taggad till tusen som vanligt. Har fortfarande inte packat klart. Började igår kväll men har en del kvar. Sen måste vinterpälsen på benen ansas innan det är tal om att visa sig på playan.
 
Igår hade vi kalas för Alice. Bjöd tjejerna i hennes klass på frukostkalas och det var väldigt uppskattat. Stekte pannkakor till ett helt kompani. När kompisarna åkt hem kom svärmor förbi med tårta. Sen när hon åkte hem kom resten av Kims familj. Sen begav vi oss av mot Mastmagasinet där vi skulle käka julbord. Maten var riktigt bra, de hade en fantastisk saffranspannacotta till efterrätt.
 
Har varit på sjukhuset med mamma i förra veckan. Nu har de analyserat tumörerna. Från början trodde de att det kanske skulle räcka med att ta bort brösten. Sen sist vi var där fick vi reda på att hon skulle få cellgifter. När vi var där nu fick vi reda på att hon ska få ett par omgångar med cellgifter. Sen när andra kuren sätts in så ska hon få en annan medicin som en spruta i låret upp till var tredje vecka ett år. Efter cellgifterna ska hon strålas på ena sidan i fem veckor och sen tillslut antihormontabletter. Så från att knappt behöva efterbehandling så får hon nu allt i registret. Detta har fått henne ännu mer ur balans och hon är längre ner än någonsin. Svårt att säga till nån som inte vill leva att de ska rycka upp sig. Kämpar för att stödja henne, men det är allt annat än lätt. Vi har varit i hennes hus och röjt. Speciellt Kim som är galet effektiv och världens finaste man. Så snart flyttar vi henne till stan. Så är det lättare för oss att stödja henne. Hon börjar sin första kur med cellgifter imorgon.
 
Har varit på Kent med några vänner, fantastisk konsert!
 
Ha en fin vecka! Det ska minsann jag ha.
 
Adventsmys hos Charlie
 
Våran fina tjej har fyllt 9 år!
 
Nyklippta killar
 
Kalas
 
Queen of selfies.
 
 

RSS 2.0