Januari

Kom nyss hem från en middagsdejt med gamla vänner som jag återupptagit kontakten med. Mongolisk buffé en torsdag är ingte kattskit om man säger så. Mer sånt! Imorgon är det fredag och på söndag åker vi. Man kan säga att livet leker litegrann! Trivs rent allmänt. Är ju klasslärare (tillfälligt) trodde att det skulle bli jobbigt men det är riktigt kul! Så kul så jag aldrig vill gå tillbaka till fritids på nåt vis. Det trodde jag inte men så känns det. Så jag trivs kanon på jobbet och lärarkollegorna är riktiga änglar. Man kommer dem ju närmare nu när man är i skolhuset och jobbar.
 
Sen sist har jag hunnit med att fira Linda som fyllt 35 år. Det var en trevlig och alldeles lagom kväll. Har börjat se Game of thrones med Kimpa och jag gillar den. Varit på lunch på stan med mamma och barnen och gått på Den goda dinosaurien med familjen. Åkt på helvetet själv! Min första urinvägsinfektion som bara flög på mig i söndags. Fullkomligt vidrigt. Hade aldrig trott att det skulle vara så jävligt. Gick dubbelvikt på jobbet i två dagar men sen fick jag pencillin och då var det nästan fest här hemma så lycklig var jag.
 
 
 
 
Det rosa komplexet tll vänster om det höga huset är vårat hotell.
 
 
 
Mongo från Kongo får äntligen gå ut igen och han sköter sig klockrent än så länge och är överlycklig. Peppar peppar!
 
 

I might only have one match, but I can make an explosion

Har jobbat ca en vecka eftersom onsdagen var röd dag. På tisdagen tog jag med mamma ut på dejt. Vi gick på kinarestaurang och sen på Ove på bio. Det uppskattades av oss båda. På onsdagen var jag hemma med familjen och bakade scones till barnen. I hekgen var vi och firade kusinen Axel på 2-årsdagen. Snacka om att tiden går fort!
 
Det största som händer i mitt liv just nu är att jag går in som lärare i en tvåa i nio veckor ungefär. Det är väldigt annorlunda mot mitt vanliga jobb på fritids. Helt plötsligt har jag ansvar för en massa lektioner i sammanlagt 6-7 ämnen och ska planera och utföra lektioner. Nåt som jag är helt ovan med. Men jag tror att det blir bra. Det är ju alltid kul med utmaningar! Ett minus är att det blir mer slitigt och för mina barn med som får vara oförskömt långa dagar på förskola/fritids och alltid lämnas till öppning. Men det är ju tidsbegränsat så det ordnar sig såklart.
 
Annars är det nedräkning till Teneriffa. Just nu är det runt 26 grader och sol. Längtar riktigt mycket!
 
Hänger lite i Oxlyckan med jobbet
 
Har harar utanför varje kväll
 
 
 
 
 

Julledigt

Sista kvällen nu. Imorgon börjar allvaret igen. Då ska jag öppna dessutom som alltid på måndagar. Har varit ledig i 10 dagar sammanlagt. Kim och barnen har varit lediga i två veckor och Felix har en vecka kvar. Han som förresten fick sina första betyg lagom till jul, de var bra så vi är givetivis stolta!
 
Den här veckan har vi varit i pulkabacken ett par ggr. Jag har också åkt och jäklar i min lilla låda vad det gick, fick panikbromsa. En dag var Jea och Mika med oss där, riktigt trevligt! Jag, Linda och Lisa har varit och hälsat på våran barndomskamrat Sara och hennes nyfödda son. Kändes som att tiden hade stått still. Hon försvann ur mitt liv med tre rader i ett mail när jag var 17. Först nu har vi återupptagit den kontakten och det käönns härligt!
 
Dagen efter träffade jag Linda, Charlie och Tina på en lunch på stan. Underbart! För det kan jag aldrig göra i mitt yrke, luncha på stan finns inte en suck så vi passade på när alla var lediga. Dagen efter var det nyår och då kom Tina hit och vi åt och drack en massa gott och spelade Buzz och kortspel och tittade på fyrverkerier över hela stan.
 
Felix har haft två kompisar som sovit över och Alice har lekt med en kompis ett par dagar. Linda och Ville har hälsat på och käkat pizza här och jag försöker tjata med henne till Teneriffa. Hon är bra sugen, men har ännu inte bokat nåt men jag har inte helt gett upp än. Har visat henne youtube videor, webcamera över stränder och Siam park, what´s not to love about that island?
 
Nu ska jag se på netflix en stund innan jag försöker vända rätt på dygnet och somna till Alex och Sigges ljuva stämmor.
 
God fortsättning på er!
 
 
 
 
Får inte bort ena bilden så ni får gå med på att det bir dubbelt. De finaste vännerna från bästa resan!

RSS 2.0