Underbara sommar

Är inne på sista semesterveckan och njuter så gott jag kan. Snart börjar allvaret. Iom att vi flyttat med jobbet och allt ska packas upp, barn ska skolas in och jag ska ha förskoleklassansvar ett år så jag har att göra när jag börjar jobbet. Men det ska bli kul att köra igång igen!
 
Har hälsat på Siv i hennes kolonistuga ute på haga, det blev en helkväll med trerätters och underbart umgänge. Jag och Matilda tog oss hem i en taxi runt tvåtiden på natten. Svärmor har varit här med en ny cykel till Lukas. Haft härliga grillkvällar med vänner. Firat Kim och hans pappa som fyllt år. Vi fick en stor gasolgrill i födelsedagspresent så den används flitigt här hemma. Väldigt smidigt och när vi hade fest i helgen så kunde vi servera 15 personer varm mat samtidigt.
 
Kim har gipsat och lagt skivor uppe i rummet och spenderat mkt tid på att få snyggt i trädgården och det börjar ge resultat. Har badat så mycket det gått, är ju mest sista två veckorna som varit riktigt varma.
 
Åkte på en kryssning till Visby, Bornholm och Köpenhamn med familjen + mamma. En lyckad sådan, vi hade väldigt mysigt men det gick väldigt mkt pengar som alltid när man är hemifrån. Trerätters varje kväll med utsikt över havet, inte helt fel. På vägen hem från Sthlm så small ena däcket så vi blev stående i 2,5 timmar (hade bara däckskum och lagningskit som inte funkade). Så Tina och Saif kom som räddande änglar med nya däck till oss. Stort tack!
 
Har hängt en del med fina Linda och hennes pojkar, riktigt trevligt. Hade som sagt fest här om dagen. Är så nöjd, är så underbart att ha vänner här. Och vädret var så himla fint så vi kunde sitta ute hela tiden.
 
Jag älskar sommaren och vill aldrig att den ska ta slut. Har bokat en solresa i december såklart så nåt att se fram emot. Och om 2-3 veckor så åker jag och Tina till Gbg en helg igen. Vi ska gå på Sia och jag är så lycklig för det.
 
Kalas för Kim, avslutades med kubbspel
 
 
Favorit i repris i december.
 
 
 
 
 
Mina vänner verkar känna till mina svagheter här i livet <3
 
 

Semester!

Nu har det gått flera veckor sen jag uppdaterade här. Lukas inledde sommarlovet med att få feber och bli förkyld, sen fick jag halsont, hosta och blev snorig och det höll i sig i två veckor men nu är jag mig själv igen. Alice har gått på sommarskola på KFUM i tre veckor och avslutade med övernattning i tält med sina kamrater. Vi har flyttat på jobbet. Packat ner minst 20 års saker och tömt hela paviljongen. I höst börjar vi i nya tillfälliga lokaler.
 
Första helgen efter sommarlovet börjat så åkte vi till Rättvik och gick på 90-årskalas. Kims mormors syster fyllde år och vi träffade en massa tremänningar till Kim. Vi bodde i en stuga med utsikt över Siljan. Innan vi åkte hem gjorde vi björnparken. Det var en härlig helg. Lukas har hunnit sluta på förskolan och i höst är det förskoleklass som gäller.
 
Har fikat med Linda G som jag inte sett sen i vintras, underbart! Firat midsommar nere i Mariestad hos Jenny och Dennis. Dagen efter var vi iväg och Kim och Felix körde gokart med Yvonnes familj.
 
Har hängt hos Linda en del och Kim har äntligen köpt sin robotklippare. Nu är våran trädgård nästan fin på riktigt. Kim har slitit halvt ihjäl sig därute. Det blommar och luktar underbart om bla en rosbuske som jag knappt visste att jag hade. Fick en solsäng och en till utegrupp från svärmor som jag njuter i varje dag med en bra bok mellan matlagning och disk. Har även hunnit se på bio Livet efter dig med Carina, mkt bra film.
 
Har fyllt 35 år och blivit firad av både familjen och på Lacucina med tjejerna, om några veckor kommer jag att ha lite fest här hemma. Efter att ha velat fram och tillbaka om vart vi ska åka på semestern. Kollade typ överallt men kunde inte ta nåt beslut. Bestämde mig för att boka en fyradagarskryss till Visby, Köpenhamn och Bornholm. Tar med oss mamma med. Tror det blir bra. Vi kompromissade då Kim gärna ville vara hemma och fixa och renovera övervåningen. Vet inte vad han har lagt i för extraväxel men han är sjukt effektiv och jobbar och sliter dagarna i ända. Just nu är han på väg hem med sin födelsedagspresent en stor gasolgrill från Mariestad.
 
Igår var jag hemma hos Siv i Haga, vilket otroligt fint ställe hon har. Hon bjöd på trerätters, fördrink och vin. Jag och Matilda åkte taxi hem runt tvåtiden på natten.
 
Idag har jag hängt i Skymnigen med barnen, lite för kallt i luften om ni frågar mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gräsmattan före och efter Kims behandling
 
 
Kims lösning på denna bumling, han grävde ett hål mittemot under gräsmattan och knuffade ner den nån meter.
 
 
 
 
 

RSS 2.0