Februari-mars

Jag är galet dåligt på att uppdatera och har fått ett par gliringar om att man bara ser senaste inlägget Teneriffa när man går in och kikar. Det glöms liksom bort att gå in här, men jag älskar att gå tillbaka och kika så jag ska definitivt fortsätta. De flesta har ju lagt ner det här med blogg, men jag är inte som de flesta.
 
Har vait ute en del sen sist. Har hunnit med två After Work med härliga kollegor, middag och spelkväll med tjejerna (två tillfällen), middag med gamla kollegor. Har hunnit att fira Lukas som fyllt sex år. Han fick i stort sett allt han önskade sig den lille raringen. Vi hade tre kalas för släkten och imorgon blir det kalas för kompisarna på Leos lekland. Har varit på utvecklingssamtal för både Felix och Alice, är så klart stolt.
 
Har haft ont i halsen till och från men lyckats mota bort den jävla bacillen med strepsils och vila. Jag blir ju sällan sjuk och inte den här gången heller trots att det var nära. Har bakat massa till Felix klass som säljer bröd utanför Nyvelius på lördagar. Har även firat svågern som fyllt år och hälsat på i svärmors nya lägenhet.
 
Igår var jag ledig och jag sov till 9.49, stackars mina barn som inte fick nån frukost. Hade stängt min dörr och då sover jag länge. Vi tog en slappardag igår och hade det gött. Jag hyrde Titanic på tv:n och vi köpte 3.5 kg lösgodis på godislagret, hur sjukt? Tanken med den här helgen var att vara hemma och det ska jag nästan vara. Har inte varit hemma en hel helg på, ja jag kommer inte ihåg sist. Har många att hinna träffa och vill njuta av livet så gott det går. Idag blir det bio med Tina, ska äntligen få se Danish girl, som jag längtat! På kvällen blir det Andra chansen och gotteskålen som inte lär bli tom ikväll heller. Annars har jag fått jobbat på fritids hela veckan. Hade hoppats att få vara ledig men det fick jag ju såklart inte eftersom jag inte är riktigt lärare utan bara tillfälligt. Sen fick jag min löneökning och den kändes som ett skämt tyvärr. Det är ju som det är och jag är galet glad att jag har en heltidslön men när man har ökat sin ansvar med typ 70% så skulle det vara kul om det uppmärksammades. Man vinner sällan lön på att vara snäll men som tur är vinner man mycket annat!
 
Har även haft två gamla klasskompisar som hälsat på mig, tjejer från Lilla sniglar. Vill styra upp en ny träff snart. En annan sak jag börjat göra är att beställa onlinemat på maxi. Galet smidigt att bara åka och hämta kassarna. Man skriver in sitt reg.nummer och så kommer de ut och bär in kassarna i bagaget. Ett vinnande kocept helt klart!
 
Vet att jag ständigt återkommer till samma sak men jag är så jävla lycklig! Det mesta i livet är underbart! Jag har mycket att se fram emot också och dét ska man ha. Älskar att jag tänker som jag gör, inget blir liksom jobbigt då,
 
Nu ska jag fixa ihop lite frulle till familjen som börjar vakna till liv. Forhoppningsvis så kommer det ett nytt inägg om inte all för lång tid. Den som lever får se.
 
Hallonmojito, sjukt gott!
 
melonbreezer och rosécider, två av livets goda
 
 
Den minsta filuren har rymt ett par gånger och för en vecka sen ringde en arbetskamrat och sa att hon hade min katt hos sig. Då hade han flyttat in där. Han fick husarrest en vecka och nu har han ett halsband med adress och mitt nummer stort så nu får han vara ute igen.
 
Besök av finaste. Cocos är sjukt stor
 
 
Firat Rickard
 
Leos tal, äntligen!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjoho! Äntligen ett inlägg ;)

Vilka underbara födelsedagskort till Rickard!! Vad de kan!

Svar: Haha ja plötsligt händer det. Visst blev korten fina! :)
mariia

2016-03-05 @ 23:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0