Godnatt Fleeze

Söndagkväll och jag är småtrött som vanligt. Haft en underbar helg, typ väldigt kravlös precis vad jag behövde. I fredags körde vi lite AW med några kollegor men bara en kortis hann med tre cider och var hemma innan åtta. Lagomt ambitiöst. Igår jobbade Kim och jag var hemma och städade och tvättade ikapp som vanligt. På kvällen kom Jenny med familj förbi. De hade varit och kollat på Rickard som sprang tjurruset. Sen såg jag en film på kvällen. Idag kom svärfar, Yvonne och Rickard förbi på en fika och Alice var på danskalas och sen fick vi se den färdiga koreografin. Sen åkte vi till donken och käkade lunch och nu på kvällen hyrde vi Djungelboken och hade familjemys.
 
I veckan som var så avlivade vi Fleeze. Han har ju varit halvrisig från och till sista tiden men ändå mått så pass bra att han inte verkat lida. Han har varit smal de sista åren trots att han ätit som en häst. Han har varit ledstel med men sista tiden har han haft svårt med syresättningen så då var det inget att tveka på. Vi fick en tid fort och jag och Kim åkte iväg och avlivade honom. När han fick det lugnande så blev det ännu jobbigare för honom så vi bad dem att ge honom sömnmedlet ganska fort och det gjorde de. Det var såklart väldigt sorgligt han har ju funnits vid vår sida i mer än 15 år. Vi fick honom när han var knappa åtta veckor och han snuttade på mitt öra varje natt de första åren. Han blev glad varje gång vi fick barn för då fick han nån ny eller en till att älska. Trognare katt får man leta efter. Nu är det väldigt tyst här hemma. De andra tigger ju inte ens mat och jag kan lämna mat framme på ett annat sätt än förr. Men det känns skönt, han hade det fab här hemma hos oss.
 
Har varit på makeupparty och köpt dyra produkter, får se vad jag tycker om dem. Än så länge är jag rätt nöjd. Imorgon är det PKUdag och Kim är ledig som tur är så barnen kan vara hemma. På kvällen ska jag på bio med en kompis annars är det rätt lugnt i kalendern. Räcker med att det är fullt upp på jobbet tror jag.
 
 
<3
 

Open up your heart and just let it begin

Det är HELG! Det är helt jävla underbart skulle jag vilja säga. Känns som en jackpot faktiskt! Igår kunde jag dessutom sluta klockan 13.30 och åka och hämta barnen tidigt och få ut mer av fredagen. Åkte till Maxi och köpte gottis och sen kunde helgmyset börja. Orkade bara vara vaken till 22.00 men så är det. Idag har jag dammsugit och skurat huset, tagit hand om lite tvätt, bakat och haft Tony på besök. Kimpa har jobbat extra nu är han och kör go-cart sen ska han ut och äta. Den mannen alltså. Ibland vill jag klämma sönder honom. Han är så fin och totalt okomplicerad. Efter 19 år tillsammans så får han fortfarande mitt hjärta att slå extra hårt.
 
Det finns så mycket vackert i livet. Det är 19 grader ute och om man tror på väderappen så ska det fortsätta så i en vecka till. Man kan sitta ute och läsa en bra bok och barnen finns här hemma glada och nöjda och bjuder på kramar så där spontant. Om 99 dagar åker vi söderut igen det är också nåt att glädjas åt.
 
Nu ska jag gå och steka våfflor till mina små kräk <3
 
Barnen har världens bästa farmor som köpt dem en varsin Frogbike. De är bra för att de är anpassade just efter barn och byggda efter dem och deras längd och inte ålder. Sen är de mycket lätta och har smala däck för det är tydligen lättare för barnen att manöverera såna cyklar.
 
 

RSS 2.0