Sri lanka

Nu var det sjukt längesen jag skrev härinne. Vi har hunnit med en hel del. Först var vi på Tenerfiffa en vecka och där hade vi det väldigt skönt. Vi solade, badade och åt god mat.
 
Maria Röös foto.
 
Maria Röös foto.
 
Sen firade vi jul och hela svärfamiljen och min familj kom så vi var 17 personer hemma hos oss. Magnus och tjejerna stannade ett par nätter och vi passade på att flytta mamma till stan.
 
 
Var en kväll till Lisa och åt god middag och badade i badtunna. Gått på mongoliskt buffé med mina tjejer.
 
Det största som hänt är ju givetvis att vi åkte till Sri lanka i två veckor. Helt underbart nybyggt hotell. Sån otrolig lyx, 24 timmars all inclusive och gratis drinkar hela tiden. Vi betalde inte ett öre. Satt i poolbaren i vattnet och beställde in drinkar. Snorklade, klappade och matade 90 åriga sköldpaddor, såg elefanter, åkte jeep i en safaripark. Åkte på en flod och besökte ett sköldpaddekläckeri och höll i tredagar gamla sköldpaddor. Det var runt 30-34 grader och sol för det mesta. Andra veckan var det lite molnigt och regnade litegrann. Vi bodde precis på stranden men vågorna var lite livliga. Vi badade ändå men med stor försiktighet, Och maten ska vi inte tala om. Vart högt och lågt och överallt. Underbar vegetarisk mat och efterrätter. Vi åkte med svärfamiljen så vi var 11 stycken som var iväg. Nattflyget hem var sjukt jobbigt men annars var det en helt underbar tripp. Jag är så lyckligt lottad!
 
Nu är vi hemma igen, alla utom Kim som fick åka på kurs i Tyskland två dagar efter vi kom hem och har han otur så får han åka till Norge nästa vecka och då blir han borta minst en vecka till. Det värsta är att han antagligen missar Lukas födelsedag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0