Hemma igen

Nu är jag hemma igen sen Ett par dagar. Veckan i Göteborg blev helt okej. Vi var i Slottsskogen två ggr. En gång åt vi glass, lekte i plikta och tittade på djuren. Andra gången var vi där med barnens faster, kusiner och farmor som kom ner över dagen. Vi gick även på universeum med dem. På fredagen åkte Vi hem och innan dess så kom min faster och hälsade på oss. 


Hade inte träffat henne på två år eller så, det var väldigt kul att se henne igen. 

I lördags var det en riktigt skitdag på alla vis. Söndagen var lite bättre och vi tog en skogspromenad på kvällen. Vi måste bli bättre på att umgås i familjen. Det är värt så mkt att uppleva saker tillsammans. 

Idag är Kim och paddlar kajak med en kompis och nu tältar de, tyvärr regnade det in i tältet så de längtade mest hem. Vi har hängt hos Linda. Barnen har åkt vattenkana och vi har fikat och styrt upp en vincirkel. Första träffen hos mig om några dagar. 

Försöker kunna åka iväg en sväng i ett par dagar nu med. Får se om vi får till det. Vi skulle ju ha varit hemma hela sommaren men jag får krupp om vi inte kommer någonstans. 
Ola salo

Efter en sjukt intensiv helg så är jag lite sliten. Men ligger i en säng i olskroken och kan absolut inte somna! I fredags så gick vi ut och firade mig på mastis. Vi åt god mat och körde musikquiz. Vi fick hela 30/35 poäng. Sen önskade Mia en låt mr Jones och det blev allsång ja må hon leva för mig. Underbart! På lördagen lagom sliten så åkte jag ner på piratjakt med barnen på stan. 


Sen hem och lagade mat. Och sen direkt iväg på Håkan i mariebergsskogen. Fantastiskt konsert även om den inte på långa vägar slår Ullevi förra året. Ola Salo kom upp och gästade i två låtar. Återkommer snart om den senare.

Igår hade vi kalas för mig, Kim och Kims pappa. Så alla kom hem till oss och vi åt grillat, tårta och lekte på tallunden. 

Imorse åkte jag iväg till Göteborg med de två yngsta barnen. Magnus fru har fått åka akut till Thailand och han behövde barnvakt. Är så sjukt trött och inte alls helt sugen på att roa fyra barn, speciellt inte mina som just nu tjafsar om det mesta. Men jag ska ändra inställning för det har mycket med den att göra med. 

När vi kommer upp på tåget så får vi en egen liten kupé för 6, men jag har plats i en annan kupé men väljer att sitta utanför för det kommer en småbarnsfamilj, ett par med deras två döttrar på typ 7 och 1. Efter ett tag kommer mannen i familjen och säger till mig att jag utan problem får plats i vagnen brevid honom då deras lilla dotter sitter mellan mamman och storasyster på sätet som är väldigt brett. Jag tackar så mycket och han visar Mig vart man ställer bagaget. Vi börjar prata om nkp, tågab, Liseberg, bastu och livet i allmänhet. Han och hans fru är otroligt trevliga. Jag tycker att han liknar Ola Salo en del men släpper det tills hans fru kallar honom för Ola ett par ggr och poletten trillar ner. Jag sitter brevid Ola salo och vi pratar om livet! Jag hämtar papper åt hans lilla dotter och visar honom fel i vagnen. Vi hänger i tre timmar och sen tackar de för sällskapet och önska mig en trevlig semester. När jag Kommer ur tåget är jag rejält starstruck! Sjukt coolt det jag just upplevde. En otroligt ödmjuk Ola som pappa och äkta man. Jag hann säga att jag tyckte att han var duktig eller både han och Håkan i lördags. Och då pratade han en massa om Håkan. Så jävla häftigt! 

Det här ska jag leva på länge. Och så ska jag glömma bort att jag längtar hem så jag vill grina. Och göra det bästa av dagarna här i Göteborg! ❤️


RSS 2.0