Semester!

Idag jobbade jag sista dagen på fem veckor! Känns helt underbart! Vi har inga stora planer för semestern. Kim jobbar tre veckor till och vi håller på och renoverar. Sen har vi ju köpt två bebisar så vi får hålla oss hemma. På tisdag är vi ett gäng som åker tåg till Liseberg. För att fira in semestern lite extra så åt vi nyss mongolisk buffé hela familjen. 


Passade också på att smyga in på systemet och köpa lite rosé och passionsfruktsvin samt ett par breezers. Barnen ojar sig väldigt här hemma eftersom jag sista tiden druckit nån cider till maten (typ fyra ggr på nån månad). De är på riktigt oroliga för att jag ska bli alkoholiserad. Så det gäller att smutta i smyg. Haha nej då, jag är otroligt återhållsam när det kommer till alkohol. Är på systemet ett par ggr/år. Jag är uppväxt med en alkoholist och jag skulle aldrig utsätta mina barn för samma sak. 

Imorgon är det midsommar. Vi åker ner till svärfar i skogen. Där blir det sill och potatis och sen grillat på eftermiddagen. Blir skönt att komma bort och få allt serverat. 

Ha en fin midsommar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0