Jobba, laga mat, tvätta, städa, baka och chilla

Är som vanligt dålig på att uppdatera här inne. Jobbar mest och latar mig framför serier på kvällarna. Numera med min laptop i sängen. Chillmode deluxe! Men nu är ju våren på ingång och då börjar man leva igen. Man kommer ut ur sin kokong och man ser folk ute igen. Man är ute i trädgården och man tar sig ut och till andra platser än Ica Maxi. I helgen satt jag ute i solen och läste bok för första gången den här säsongen. Snart ska jag ta ut solsängen. Jippie!
 
Kim har varit borta en del först en vecka i Tyskland på kurs, sen en vecka i Norge. Vi har varit på en del restaurangbesök och bio med barnen. Jag och Matilda har spederat en helg i Stockholm där vi såg på Alex och Sigge live, dagen efter var vi på Mall of Scandinavia.
 
Lukas har fyllt sju år och blivit firad med pompa och ståt. Haft kalas för kompisar i gympahallen och blivit firad av närnaste släkten. Mia har haft inflyttningsfest. Brorsan och hans tjejer kom hit en helg och det blev umgänge, god mat, mys och badhus. Nu är dem i Thailand i en månad. Jag har varit på date med kim. Vi åkte till Pinchos och åt god mat och jag drack riktigt goda drinkar. Passionsmojito och vit sangria bla.
 
Igår halkade Alice på gruset utanför huset och slog upp knäet. Jag torkade och satte på plåster. Idag skickade fritidspersonalen henne till sjuksyster som rengjorde det mer och satte på stripes och ett stort plåster. Hon sa att det egentligen skulle ha sytts. Kände mig som mama of the year, eller inte. Jag hade inte en tanke på att det såg djupt ut. Tänkte mest att det var ett skrapsår. Borde ha vetat bättre, Men det hade en stor skinnflik över så jag tänkte inte på det. Ville mest få på henne ett plåster fort. Men nu är det fint iaf och så ska hon gå till syster igen imorgon och kolla det igen.
 
Imorgon är det helg igen och jag jobbar kortdag och slutar 13.45. Inte fy skam alls! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och fina Charlie
 
 
 
Alice 2,5 år
 
 
 
 
 

RSS 2.0