Ny kisse och underbar helg på ingång

Fredagkväll och jag ligger på sängen och surfar lite. Kim är på fest med sitt jobb och Alice sover hos en kompis. Så ikväll var det bara jag och killarna hemma. Beställde pizza och satt ute på altanen. När Lukas lagt sig såg jag på ett avsnitt outlander och nu ska jag lägga mig och lyssna på en pod. Hann inte städa i helgen som var eller rättare sagt så sket jag nog i det. Så jag hann dammsuga lite ikväll och slänga på en tvättmaskin. Imorgon ska det bli sol och varmt. Tänkte spendera ett par timmar i min solsäng med en bok i näven. Den är inte ens framtagen än så det är på tiden att den kommer fram om man säger så.


Kim ska åka till Norge en gång till tyvärr. Han drar om en vecka ungefär men blir borta kortare tid den här gången. Skulle vilja skriva av mig om jobbet men det känns högst oproffisionellt så jag håller det för mig själv. Men mina arbetsuppgifter inför hösten känns spännande! 

Och sommaren är här och hälsar på. Helt underbart såklart! Ska sova med altandörren öppen för första gången i år. Får passa på för snart har jag en liten kisse som man måste passa så han inte smiter ut och hoppar över räcker. Det har jag nog glömt att skriva men jag har tingat en ny kisse. Förstår att en del tycker att jag är galen eller knäpp. Det bryr jag mig väldigt lite om. Jag vill ha honom så jag köpte han. Planerat att ge honom ett mycket bra liv! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0