Hösten på ingång

Idag är det den tredje september och hösten är på ingång med stormsteg. Det är mysigt och man kan tända ljus och mysa. Alla årstider har sin tjusning. Men för att vara säker på att överleva vintern så bokade jag och Linda en resa med våra familjer. Åker till älskade Teffe på Lindas födelsedag. Ska såklart bli underbart. Sunwinghotell med all inclusive.
 
För några dagar sen så lyfte Kim och några kompisar upp våran balk (som ersätter väggen vi tog ner i blivande köket). Det går så sakteliga framåt. Idag var jag på Brasträff med Linda och Jea sen åkte vi hem till den senare och fikade. Kom hem och då hade Kim grävt en rabatt där han satt ner våra överblommade lavendelblommor. Satt ute och läste tills jag frös. Har för övrigt haft en underbar helg! Igår var vi i Mariestad och firade Kims syster som fyllt år.
 
Annars så flyter det på med jobb, aktiviteter, föräldramöten mm. Felix går i åttan, Alice i fyran och Lukas i ettan. Jag har en ny förskoleklass på jobbet och det är riktigt kul. Har slutat med socker för vilken gång i ordningen vet jag inte. Men jag går inte all in nu utan tar det lugnt och i etapper (med övriga kosten vill säga). Det känns än så länge fantastiskt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0