Första sjukdagen avklarad

Mitt immunförsvar har varit starkt som satan så länge jag kan minnas. Iaf de sista femton åren. Men det har hänt nåt. På mindre än ett år har jag haft magsjukan två ggr, influensan en gång samt förkyld och galet ont i halsen nu. Jag brukar annars bli riktigt förkyld en gång varannat år annars. Alice var hos farmor förra veckan och åkte på halsvärk och förkyld. Sen blev det min tur. Har faktiskt varit hemma ifrån jobbet i två dagar. Men ska pallra mig iväg imorgon. Sen är det bara två dagar kvar tills det är helg igen. I helgen ska vi käka lite kräftor, inte jag då men resten av Kims familj. Det ska bli trevligt. Det ä fortfarande byggarbetsplats här hemma. 

Idag var kimpa och lagade bilen för 15000 och fick förslag på ytterligare 17000 för att laga eller byta ut ännu mer. Man blir ju fan deprimerad om inte annat ruinerad. Vi som inte har så mkt andra utgifter nu, suck! 

Jag antog den där utmaningen förresten. Jag som satt upp som mål att gå ner 20 kg till nyår. Förstår att det kan bli riktigt svårt. Jag brukar ju ge upp efter 10 kg. Men vi får se. Har gått ner 5 nu så 15 kvar. I måndags skrev jag in mig på gym och fick en genomgång av alla maskiner. På söndag är det dags för första träffen med viktgruppen. Spännande ändå! Får väl se hur detta går haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Helg!

Första helgen efter att skolan började. Hade öppning på jobbet vilket resulterade i att jag slutade 14.00. Sån fantastisk känsla med helg ändå. 

Barnens skolstarter har gått smidigt. Felix har haft uppstartdagar, Alice blev förkyld och fick ont i halsen men orkade vara med och Lukas mår gott förutom att han bekymrar sig lite inför simträningen på badhuset. Vilket han inte behöver göra. Han simmar bra men behöver träna på att hålla huvudet över ytan. Han är van att snorkla han haha. 

Och jag har precis startat upp min tredje förskoleklass. Har en lite mindre grupp i år. Känns väldigt bra. Vilken skillnad med sex barn mindre. Borde vara standard! 

Har inga planer alls för helgen. Komme städa och vika tvätt och sånt där glamouröst helgjobb. Men det ska bli så skönt att vara ledig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vardagen

Snart är den här. Jag längtar tills skolan börjar. Det gör min dotter också. Hon tycker att sommarlovet är alldeles för långt. Alla tre barnen har varit lediga hela lovet så jag förstår om det känns långt. Vi har haft ett par dagar med lite kallare luft så vi har inte badat på snart en vecka. Jag är okej med att hösten är på gång. Men jag vill väldigt gärna bada nån gång till innan det är över. Helst på en speciell strand där badet varit överlägset bäst. Har lite svårt för äckliga bottnar där jag sjunker ner, trampar i lera, sten eller får sjögräs som slingrar sig runt benet. Fett obehagligt om ni frågar mig. På torsdag kommer alla mina lärarkollegor tillbaka, det ser jag fram emot. Då bjuder även cheferna på AW. Trevlig start på terminen. 

Det har även gått väldigt bra att jobba även om jag var omänskligt trött första dagen. Jag har fått väldigt mycket gjort. Har hjälpt dem stötta upp fritids, planerat mkt samt skolat in fyra barn. Till veckan kör vi fler. Har varit lite frustrerande att jobba med unga män som tror de sitter hemma och  chillar med mobil, musik och vänner. Känns lagom seriös när det kommer föräldrar. I’m to old for that shit! Till veckan är det bara mina vanliga kollegor på plats som tur är. 

Kim håller på med golvvärmen här hemma. Sen ska vi även byta alla fönster samt två altandörrar framöver. Men det får hantverkare göra. Våran gamla kåk får viss uppdatering kan man säga. Kim är den bästa som finns! Han kämpar på varje dag. Är tacksam varje dag att en sån fin man kom min väg. ❤️🙏.

Nu ner för en kattkvart (den kvarten de får kladdmat serverat, man tömmer lådan, släpper in cocos som bor ut i buskarna under sommarhalvåret). Dexter den lilla tjockisen älskar kattkvarten. Han löper ikapp mig ner för trappan. Igår tog han en promenad igenom sågspånen så det var spån i hela huset sen. Jag är galen i honom. Han är så söt så det är svårt att tygla sig i hans närhet. Sen får det bli gofrulle. Ska testa på en utmaning till veckan. Kan bli den tuffaste i mitt liv om jag väljer att anta den. Wish me luck! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0