Fröken ja tack!

Är ni också som som säger ja och tack till allt! Det gör jag. Är föräldrarepresentant i alla mina tre barns klass, fackligt ombud på arbetsplatsen. Och vem tror ni ansvarat för alla kakbeställningar och insamling till barnens klasskassor. Vem som administrerar allt och styr upp? Dessutom är det alltid jag som handlar och dukar när mott arbetslag står för fika för 70 personer. Dessutom har jag skött min mammas handling senaste veckorna. Ansvaret tar aldrig slut. Dessutom har jag just styrt upp blomma till barnens lärare. Har också en trött man vilket gör att det mesta ansvaret hemma är mitt. För det mesta har har ingen emot detta. Jag gillar fullt ös medvetslös. Men ibland vore det skönt med lite lugn och ro. Dessutom flyttar vi just nu på jobbet. Vi flyttar sju klasser och två fritidshem. Så vi är inte på något  vis sysslolösa. Sen är det december på det. Och snart jul! Wiie! 

Har givetvis beställt en resa, vi åker i slutet av januari. Det är mitt sätt att överleva. Bara släppa alla måsten, umgås med familjen och må gott. Dessutom få lite sol på denna kalla bleka lekamen. Finns inget bättre! 

Har nyss tillfrisknat från urinvägsinfektion. Hade över 39 graders feber i fyra dagar. Fick penicillin och är tillbaka på banan igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Lev nu, dö sen!

Ikväll har hela familjen varit på Pinchos. Alice fyller 11 år idag och hon valde mat för kvällen. Så nu är jag hemma trött och mätt. För 11 år sen hade jag rätt ont och hade fått gå ifrån sändningen av idolfinalen. Året var 2007 och det stod mellan Amanda Jensen och Marie Picasso. Ikväll är det också idolfinal men jag har ingen aning om vilka som möts. Numera kollar jag bara på audition. Nu är hon iaf 11 år våran tjej. Henne som vi älskar så vi går sönder men också vi slår knut på oss själva för att förstå sig på. Hon har fått massa kläder och en ny telefon och hon är väldigt nöjd. Lillebror är lika nöjd han också eftersom han ska få hennes gamla telefon. 

Imorgon ska vi åka till Norrqvarn och käka julbord. Så jag går väl upp ett kg eller två denna helg. På söndag blir det att tvätta och städa ikapp. 

Igår hoppade jag över en personalfest förvisso så var den för alla kommunanställda i kommunen så det var inte de närmast sörjande direkt. Däremot var jag på teater i tisdags som lärarförbundet bjöd på. Och jag planerar för en utlandsresa men vi får väl se. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0