Slut på det goda.

Skrev precis ett inlägg som försvann. Försöker igen. Om en timme ska jag gå och lägga mig. Imorgon ringer klockan strax efter 5. För första gå gen på fem veckor. Jag har haft en fantastisk semester. Jag har varit på Mallorca och skara sommarland. Jag har badat mer än på väldigt många år, jag har umgåtts med vänner, druckit alkoholhaltig dryck och skrattat i goda vänners lag. Jag har haft sovmorgon, tagit lång frukostar och bara njutit av dagen. Jag har inte solat för förra gången på många år, jag har läst tre böcker så sammanlagt kanske 1500 sidor. Det har varit ett mycket angenämt liv måste jag säga. Men nu knackar verkligheten och det blir okej det med. Tack semestern! Tack för allt. Vi ses nästa sommar! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Bilder från sommaren

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Semester

Är redan inne på min fjärde semestervecka! Tiden har flugit fram som den oftast gör. Första veckan på Mallis var toppen! Vi bodde på ett otroligt bra hotell. Maten var helt underbar och tredje dagen valde vi att köpa till all inc (hade halvpension innan) men det ingick inte dricka på middagen och nu kunde vi äta och dricka bäst vi ville. För de scannade alltid vårat armband och så skulle man annars få en sluträkning sen när man checkade ut. Poolområdet var också bra. Det fanns en vuxenpool men jacuzzi och stora solsängar men där hängde vi inte så mkt eftersom vi hade barn att se efter i badet. Vi badade i havet som låg 400 m bort och snorklade och hade det allmänt härligt. Det var ungefär 30 grader hela veckan och vattnet var varmt.
 
Sen vi kom hem har vi renoverat här hemma. Det går sakta framåt. Kim har dragit alla rör och fläktsystemet samt satt tak. Nu är golvvärmen beställd så den dyker upp vilken dag som helst. Det blir ett hästjobb antar jag men så är det. Vi har röjt och flyttat matbordet och gjort oss av med den stora bokhyllan. Så nu kan arbetet fortgå.
 
Vi åkte till Skara sommarland en dag. Det var lite för mycket folk i badlandet. Jag gillar ju att göra saker i lågsäsong. Blir kanske en tripp till Kolmården framöver och sen Liseberg i början av hösten. Annars vilken jäkla sommar, det har varit högtryck sen mitten av maj. Man får inte klaga men för min del får det gärna vara några dagar med lite mildare väder och vi behöver massvis med regn. Hela Sverige brinner och jag lider så med alla skogsägare och de som får utrymma sina hem. Vilken jävla ångest. Tänk ifall man fick några timmar på sig att packa med det viktigaste. Mardröm! Jag hoppas vi sväljer stoltheten och tar emot plan ifrån Ryssland och att det kommer regn snart. Även fast det ser mörkt ut på den fronten.
 
Skulle vilja lägga in lite bilder men det funkar inte att koppla ihop med instagram så som den kunde förut och jag vet inte hur man lägger in bilder längre i bloggappen. Måste kolla upp det igen. För blogg utan bilder är ju inte kul.

RSS 2.0