Och jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong

För här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Vill inte vara negativ eller gnällig. Jag ogillar gnällspikar! Visst det kom en massa snö idag igen, visst det suger. Men alltså våren kommer det gör den även fast det ibland är svårt att tro. Och sommartiden gjorde så att jag gick upp när kroppen tyckte att klockan var 4 imorse. Vilket resulterat i att jag varit sjukt trött idag. Helgen ska vi inte tala om. Tror fortfarande att den var ett skämt! Förstår inte hur så mkt liknande saker kan hända på en och samma helg. Det drabbade inte mig personligen men mina fina vänner. Försöker finnas för dem så gott jag kan. Det har varit en dränerande helg tyvärr. Hann iaf fira svärmor en sväng. 

Och just ja tillbaka till det här med känslor. Fick ett litet psykbryt här hemma idag. Tänkte lägga ner allt vad matlagning gällde hela veckan. Eller iaf idag. Jag orkade inte fysiskt att ställa mig vid spisen och slava. För att innan röja köket och efteråt med. Så jag ställde väl till en liten scen. Beror nog förutom trötthet på att mensen kommer vilken dag som helst. Dessa jävla hormoner gör mig till en häxa. Vill inte vara någon. Idag orkar jag inte ens vara en kvinna. Eller människa heller för den delen. Vill bara retirera ett dygn eller två och sova och se på serier. 

Puss! 

Internationella kvinnodagen

Idag är det alla kvinnors dag. Kvinnor är ofta starka, vi gnäller oftast inte i första taget. Vi går igenom mycket i livet. Vi blöder varje månad, föder barn, lagar mat och tar hand om disk, städ, tvätt, matlagning och barnuppfostran. Vi råddar i det mesta dagligen. Sen har vi dessutom sjukt mycket krav på oss. Man ska göra det mesta utan att gnälla. Man ska uppfostra barnen, laga mat från grunden, inte ge sina barn för mycket socker. Man ska helst ställa upp på sex när mannen känner för det. Man ska vara attraktiv men inte slampig, man ska göra sina knipövningar, raka muffan och träna kroppen. Det finns så mycket kvinnohat där ute. Själv tycker jag att kvinnan är fantastisk! Idag började rättegången emot Peter Madsen som dödat och styckat Kim wall. Han har också på något utsatt henne för sexuellt våld eller liknande också. På nwts löp läser jag att en kvinna är funnen död och en man är gripen. Det är så ledsamt. Det farligaste för en kvinna är en man! Det gör mig så in i helvetes förbannad och ledsen! Det viktigaste valet vi gör i livet är att vi väljer en god man. För det är våran bästa livsförsäkring. Okej nu kanske jag tog det lite för långt. Men ska man vara krass så ligger det sanning i mitt påstående. Vi som har söner hemma har ett viktigt arbete att göra. Jag kommer aldrig på något vis acceptera att mina söner behandlar kvinnor på ett dåligt vis. Kommer något till min kännedom ska jag gladeligen läsa lusen av dem. 

Grattis på kvinnodagen alla fantastiska kvinnor där ute! 👊❤️

Söndag

Har precis gjort nästa veckas matsedel och onlinehandlat på Maxi. Det är nya grejen, eller jag har gjort det ett år eller mer. Kommer aldrig sluta. Snacka om smidigt! Mår skit igen, fått feber som kommer och går men jag tror mest det är min årliga utmattning som försöker hälsa på. Kommer dock inte vara hemma imorgon. Behöver jobba, vet att jag borde vila speciellt när jag imorgon gör 6.30-18. Får se hur jag mår på tisdagen sen.
 
Haft en fin helg, har firat svågern som fyllt 35 år. Städat lite idag, orkade inte riktigt och Kim drog igång nån såg som fyllde undervåningen med sågspån och sågdamm.
 
Har haft sportlov, var ledig med barnen i två dagar och då gick vi på bio och åkte skridskor med Alexandra och hennes två yngsta barn. Felix har varit på konfirmationsresa i Polen i fem dagar. Bla besökt Auschwitz. När blev han så stor? Han fyller liksom snart 15. Vad hände?
 
Varit iväg och käkat ute med arbetskamrater och planerar just nu en kryssning med dem också. Haft Tina här på middag en fredagkväll, lika trevligt som alltid.
 
I fredags åt bankomaten upp mitt kort, hela maskinen dog kan man säga. Men har beställt ett nytt.
 
Idag blev intervjuad av en journalist som skriver ett reportage om magmigrän. Det var lite kul. Annars är det väldigt lugnt för tillfället.
 
Nu en serie sen sängen för att orka med morgondagen!
 
Puss!

RSS 2.0