Söndag

Har precis gjort nästa veckas matsedel och onlinehandlat på Maxi. Det är nya grejen, eller jag har gjort det ett år eller mer. Kommer aldrig sluta. Snacka om smidigt! Mår skit igen, fått feber som kommer och går men jag tror mest det är min årliga utmattning som försöker hälsa på. Kommer dock inte vara hemma imorgon. Behöver jobba, vet att jag borde vila speciellt när jag imorgon gör 6.30-18. Får se hur jag mår på tisdagen sen.
 
Haft en fin helg, har firat svågern som fyllt 35 år. Städat lite idag, orkade inte riktigt och Kim drog igång nån såg som fyllde undervåningen med sågspån och sågdamm.
 
Har haft sportlov, var ledig med barnen i två dagar och då gick vi på bio och åkte skridskor med Alexandra och hennes två yngsta barn. Felix har varit på konfirmationsresa i Polen i fem dagar. Bla besökt Auschwitz. När blev han så stor? Han fyller liksom snart 15. Vad hände?
 
Varit iväg och käkat ute med arbetskamrater och planerar just nu en kryssning med dem också. Haft Tina här på middag en fredagkväll, lika trevligt som alltid.
 
I fredags åt bankomaten upp mitt kort, hela maskinen dog kan man säga. Men har beställt ett nytt.
 
Idag blev intervjuad av en journalist som skriver ett reportage om magmigrän. Det var lite kul. Annars är det väldigt lugnt för tillfället.
 
Nu en serie sen sängen för att orka med morgondagen!
 
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0