På banan igen

Sist jag skrev hade kimpa haft en krasch. Han var hemma i två veckor men är nu tillbaka i arbete. Första veckan gick Okej så han kämpar på och försöker att känna efter och bromsa när det behövs. 

Vi har fått nya fönster på hela kåken och idag var Samuel här och hjälpte Kim att lägga ner slangen till golvvärmen på ena sidan av köket. Det går sakta men säkert framåt. 

Vi tar en softhelg annars. Felix är på läger med kyrkan. Idag har vi varit i grannstaden och shoppat lite. Vi har frivisning på viasats filmkanaler så igår hamnade vi framför Morran och Tobias. Var nästan lite väl obehagligt eller tragiskt även om man skrattade en del då och då.

Förra veckan spelade barnen klasshandboll och Lukas klass vann sin grupp. Satt i en idrottshall två kvällar på raken. Vad gör man inte för sina barn. Så nu ska båda två börja i handboll. Får se hur länge det varar. Kul med sport! 

Annars händer det inte så mycket just nu. Hösten är härlig och den här helgens väder har verkligen varit underbart. Jag har börjar träna men efter stress på jobbet och i övriga livet har jag börjar äta onyttigt igen. Bara gått ner 7 kg. Men ska ta nya tag. För godis är inte ens speciellt gott. Mår mest illa. Känns iaf bra att träna. Behöver bli starkare i kroppen. Kroppen är lite skit nu. Ont i en fot, ett finger, en höft och väldigt ont av ischias ibland. Så att losa a couple of pounds behövs ju verkligen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0