Crash boom bang

I lördags kraschade min man ihop. Han kom inte ur sängen, kunde inte stå på benen. På en sekund känns livet skört eller tillvaron omkullvälts. Jag blir ledsen, för jag vill aldrig att han ska må dåligt. Precis som med barnen så vill jag hellre bära hans smärta. Inte så lätt för honom att vila heller eftersom vi har huset fullt av hantverkare (som byter alla fönster). Han hinner inte varva ner och stressa av som han borde. Men han har varit i kontakt med läkare och så. Så vi får se hur det går. Jag vill att han vilar ordentligt så han inte åker på en ännu värre smäll sen. Jag anser att både jag och Kim är rätt så starka och tuffa. Vi klarar av det mesta och känner sällan efter utan vi kör bara på. Jag blir ju knockad ungefär en gång/år men då räcker det med att vila i tre dagar så är jag på banan igen. Dessutom så tar jag mig nån vilodag här och var samt ser till att komma iväg på semester regelbundet. Och att tanka energi hos vänner och dem jag älskar. 

Men jag tror vi måste tänka om. Vi kan inte jobba ihjäl oss, alltid stäva efter perfektion och slita ihjäl oss. Det tar död på oss tillslut. Har inget svar på hur vi ska göra heller. Men tror vi behöver sluta vara ytliga. Våga visa mellanrummet på sociala medier, tala om sånt som är svårt. Ibland skita i måsten och lata sig och njuta. Varför sträva efter perfektion? Och vad är ens det? Jag har hellre skit i hörnet och är ärlig och äkta. Men kanske kan man få både och? Ingen aning. 


Vill helst bara boka en resa. För jag vet att Kim koppla av när vi väl åker iväg och vi kan båda två behöva ett break nu. Men har inge semesterdagar kvar och klassen behöver mig. Men det lockar så in i helvete! 

❤️

Vab

När jag skrev vad som kan få mig att äta mer i min viktgrupp så sade jag att sociala situationer var värst. Kimpa kontrade med att det var stress som fick mig att äta. Han känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Jag har gått på krogen och druckit Loka men är jag för stressad kan jag sätta i mig det mesta. Varit en del sånt på jobbet. Så jag har inte fallit tillbaka men jag har satt i mig en hel del onödiga jävla grejer. Innan dess försökte jag men stod still i två veckor. Jag har iaf börjat smyga igång med träningen och det ska jag fortsätta att göra. Vill inte ha fett och socker heller egentligen så det är bara att kämpa vidare. 

Idag är jag hemma med Lukas som är risig. Har latat mig en hel del och det är precis vad jag behöver. Är så himla trött hela tiden. Orkar inte ens följa serier längre för jag är för trött på kvällarna. Idag har jag börjat med en ny serie men jag kan inte ens hålla mig vaken framför tv:n dagtid. Kan bli lite ledsen ibland när jag känner att jag inte orkar med att ha ett liv utanför jobbet just nu. Men jag kämpar på och hinner med ett socialt liv ändå. Jobba för att leva eller leva för att jobba? Ibland undrar jag.

Drog till Kolmården för två helger sen, hyrde en minibuss och tog med Linda och hennes pojkar, sen mötte jea, Freddie och mika upp oss där. Hade en härlig dag och vågade åka Wildfire. Den var helt jäkla galen. 

Har till min stora glädje blivit bjuden på ett bröllop i maj, helt underbart! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0