November

Lördagkväll och jag ligger i sängen och surfar. Jag gillar att spendera lördagar på sånt vis. Sett två avsnitt av The act med kimpa. Innan dess var vi på maxi och handlade helggottis. Mer spännande än så har det inte varit idag. Igår var jag på AW, spänning så det räcker resten av helgen. Morgondagen kommer att vigas åt städning och tvätt. Som de flesta andra söndagar. 

Det för bättre på jobbet, gruppen går framåt även om det finns fortsatt stora behov i gruppen. Känner mig iaf mer hoppfull än i början av terminen. Bara fyra veckor kvar på höstterminen, sen är det jul. Det är sjukt! Men härligt. Efter jul väntar en resa till Teffe runt hörnet. 

Förra helgen var vi ute och firade Charlie som fyllt år. Började på italiensk restaurang och slutade på krogen tro det eller ej. 

Alice är verkligen i tonåren och puberteten nu. Jag måste skaffa mig hårdare hud om jag ska överleva detta. Hon kan vara så fruktansvärt elak och det mesta är riktat mot mig eller lillebror. Felix påminde mig om något jag sagt när hon var väldigt liten och som jag sen upprepat ett antal ggr. "Överlever jag hennes tonår, överlever jag allt". Det är lika sant idag som då. Eller i verkligheten som i fantasin närmare bestämt. Pust! 

Ångesten jag skrev om sist handlade om en specifik sak som hänt. Den är numera utredd och klar. Så skönt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ångest

Det är ytterst ovanligt att jag har ångest. Jag kan räkna gångerna på mina tio fingrar ja kanske fem som jag haft ångest som vuxen. Men sen ett dygn tillbaka så ligger den där och gror. Jag mår illa, har svårt att äta (men bara ibland, hoppas det håller i sig så jag kan ha nytta av den här skiten). Jag lider så med er som lider av ångest och har det ofta. Det är så vidrigt! Jag hoppas att min går över om några dagar. Sen hände det en sak nu ikväll som gjorde den ännu värre. Är fast på ett hotell i Gbg så jag tar mig liksom ingenstans. Den här resan skulle bli mysig, men den blev mest tung. Men inte för barnen, dem har fått gå på museum bland gastar och clowner på Liseberg. Och de små har fått åka Balder för första gången, dem älskar den lika mycket som jag. Mina älskade fina barn, vad gjorde jag utan er? 

❤️

RSS 2.0